яэовир "Пясъчник"

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

GeorgiPopov
новобранец
новобранец

яэовир "Пясъчник"

Мнение от GeorgiPopov »

Здравейте колеги, ако някой от вас е ходил на яэовир "Пясъчник" нека си каже мнението защото аз съм от Пловдив и редовно ходя там и имам много хубави улови от "Пясъчник".Ако някой скоро е ходил да ми пише дали излиза нещо.Благодаря!
Който може,го може!
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogi1 »

:lol: Аве вив двамата да не сте ком6ии ве :lol: ???Зимаите симеони и разбиите костурите-излизат добри пар4ета-по 400-500 гр!Има и каракуда и 4ервеноперка!Едни прийатели преди 2 седмици извадиха и сом на клионк от Пясъ4ник-14 кила е доби4ето :wink:
BULGARY
EVERTON
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EVERTON »

gogi1 написа::lol: Аве вив двамата да не сте ком6ии ве :lol: ???Зимаите симеони и разбиите костурите-излизат добри пар4ета-по 400-500 гр!Има и каракуда и 4ервеноперка!Едни прийатели преди 2 седмици извадиха и сом на клионк от Пясъ4ник-14 кила е доби4ето :wink:
ще съм ти много благодарен ако споделиш къде точно ги дърпахте тези костури по 500 гр. колега.
TRABUCCO
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogi1 »

EVERTON написа:
gogi1 написа::lol: Аве вив двамата да не сте ком6ии ве :lol: ???Зимаите симеони и разбиите костурите-излизат добри пар4ета-по 400-500 гр!Има и каракуда и 4ервеноперка!Едни прийатели преди 2 седмици извадиха и сом на клионк от Пясъ4ник-14 кила е доби4ето :wink:
ще съм ти много благодарен ако споделиш къде точно ги дърпахте тези костури по 500 гр. колега.
От стената веднага вдясно!!!Има много добри места!Даже наи-добрите екземпляри ги вадихме на плувка! :roll:
BULGARY
EVERTON
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EVERTON »

gogi1 написа:От стената веднага вдясно!!!Има много добри места!Даже наи-добрите екземпляри ги вадихме на плувка! :roll:
много общо казано. познавам стената и контра стената и за това питам. много пъти ходя тази година там, но костура е на половина, че и по малък от това което си писал. браво за добрия улов
TRABUCCO
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”