Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Антонивановци9(яз.Въча)
Модератор: sapuna
яз.Антонивановци9(яз.Въча)
Искам да попитам ако някой може да ми каже, как стоят нещата с къщичките във водата? Колко пари е наемът,колко човека могат да се съберат и т.н.?А също така как стоят нещата с риболова на язовира?Ако някои има инфо. ще съм благодарен да ми каже!!! 

Изкарахме от сряда до неделя на Меча поляна. Цел - кльонк. Проблеми - няма стръв, каракудата не я познава и жегата непрекъснато се увеличаваше. Резултат - 2 сомчета между 2.5-3 кила
и 2 бели същия калибър. Бялата беше активна до четвърък и после никакви удари. Сома се раздвижи чак в петък сутринта. Платиката и червеноперката замря тотално в четвъртък вечерта. В момента съм сигурен, че никой нищо не лови. Ще трябва да се обърне времето.
Най-голям успех имаха влачачите. Кой си ги разбира -хваща, сомчета предимно, белки по-рядко и даже знам за една голяма щука. Не знам защо но тая година на кльонка няма никаква активност или са само дребни, а на влачене се хващат успешно и то по-големи.
Водата цъфти богато, но преминава. Температура ми се струва сравнително ниска.
Не забравяйте да си приберете боклуците след вас. Не горете масите и пейките, където са направени - дърва има достатъчно.

Най-голям успех имаха влачачите. Кой си ги разбира -хваща, сомчета предимно, белки по-рядко и даже знам за една голяма щука. Не знам защо но тая година на кльонка няма никаква активност или са само дребни, а на влачене се хващат успешно и то по-големи.
Водата цъфти богато, но преминава. Температура ми се струва сравнително ниска.
Не забравяйте да си приберете боклуците след вас. Не горете масите и пейките, където са направени - дърва има достатъчно.
От Въча по-хубав няма.