Какво правят рибари в Южния парк в София?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Какво правят рибари в Южния парк в София?

Мнение от bobsana »

Аз мисля, че там е забранено. Та нали е парк. Преди години на коричка хляб и на торен вадех чудесни шарани и линове там. Ако някой знае дали наистина е забранено да каже
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Predi 10-15 godini /biah malak/ vseki den kisneh tam :D , no i vseki den ni goneha kukite. Tam e idealno razni deca da se uchat da loviat ribi. Men vinagi me e draznilo iako, che goniat decata deto kisnat s po edna pluvka. Opredeleno nikoi ot stopanite na parka ne e pusnal edna ribka v tezi lokvi!Vsichkata riba e puskana samo ot ribari.

Viarno, che ima niakakvi darti galoshi deto loviat tam, no te mi izglejdat smeshni na tia godini :)
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

и аз като малък не съм си тръгвал преди 10 от парка. Ловях си каракуди, лин и щуки. Сега даже за патешкото езеро даваха по телевизията разни пичове които ловят там, как сами си го зарибяват периодично :wink:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Гост

Мнение от Гост »

И аз също съм ловил дълги години в парка, дори там съм хванал най-голямата си щука, но в момента е пълно с хора който прибират дори шаранчета по педя! Едва ли скоро време ще остане риба и в тези гьолове.
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

Без мрежа трудно се обезрибява и то блато.
Пътник

Мнение от Пътник »

Хубава тема, ще излезне, че сме се познавали, и аз като малък киснех редовно на тези гьолове. И аз споделям мнението, че тези грандиозни водни обекти трябва д бъдат оставени на децата да се учат на рииболов, в карайна сметка и аз там се научих на това велико изкуство. Пожелавам Ви успех!
pe6o ribaria
новобранец
новобранец

Мнение от pe6o ribaria »

xora sega niama ni6to tam .
p4elata_brumze
новобранец
новобранец

Мнение от p4elata_brumze »

Fixxer, na koe ezero si lovil 6tukite i na kakvo ?
...и нека БРЪМЗЕ бъде с теб !

Hика ми се чете: пчелата БРЪМЗЕ
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

ами на осморката и на това адски плиткото отстрани което в в горичката на каракудка, но това беше доста отдавна и последните ми ходения са били безрезултатни :cry:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Павел Иванов

Re: Какво правят рибари в Южния парк в София?

Мнение от Павел Иванов »

bobsana написа:Аз мисля, че там е забранено. Та нали е парк. Преди години на коричка хляб и на торен вадех чудесни шарани и линове там. Ако някой знае дали наистина е забранено да каже
Ами да ти кажа , нищо че е парк за сега не е забранено . Пламен Панталеев проведе доста обширна дискусия по въпроса ама за сега гьолчетата в парка си отават с неизяснен статут . Имаше много коментари за това трябва или не трябва да се лови там . Интересното е че в повечето се намира все още по някоя рибка ( основно слънчак де ) но само благодарение на добросъвестни колеги който зарибяват от време на време по собствено желание и на своя сметка . Другото е че дори по време на забраната никой няма да ти забрани да ловиш там , също поради причината за статута . Това с шараните и линовете е малко като тото но все още може да имаш късмет да хванеш някой , в някой от гьолчетата наистина има щука но за хващането и е нужен невероятен късмет :wink:

НАСЛУКА!!!
Гост

Мнение от Гост »

Аз съм на мнение, че трябва да се обърне внимание на тези езера. Да не се забранът, но да имат някаквя поддръжка. Нали децата трябва да се учат на риболов, а не да се захващат с други работи. Аз от малък ходя на тез езера и там съм отраснал. Сега от 3-4 год не съм ходил за риба, но често минавам да ги видя.
Павка, аз го познавам Пламен и на скоро пак го видях да пуска риба, както и аз правя, но езерата вече са западнали и много тинясали, а и ходят много хора.
p4elata_brumze
новобранец
новобранец

Мнение от p4elata_brumze »

Predi vreme edin 4ovek, niakakuv maistor po profesia, predlogi edna dobra ideia. Da se vlezne s lodka i da se obere vsi4kia bokluk po povurxnostta na pate6koto s mrega. :lol:

Dobra ideia, no nikoi ne uspia da osiguri lodka i ideiatazamira. :(
...и нека БРЪМЗЕ бъде с теб !

Hика ми се чете: пчелата БРЪМЗЕ
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Май всички сме висяли в парка като малки , весели времена бяха , аз даже съм спал там веднъж , нощен риболов :wink: , сега като се разхождам глекам че възрастните са повече от децата обаче , по мое време не беше тъка
bumbulbee
новобранец
новобранец

Re: Какво правят рибари в Южния парк в София?

Мнение от bumbulbee »

Лично аз съм на 14 години и всеки летен ден съм там.И мога да кажа че там на осморката има линове червеноперки и то доста добри лично аз съм хващал и ако някои пробва и дано и той има късмет!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”