СЛАДКОВОДЕН ИЛИ МОРСКИ РИБОЛОВ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

СЛАДКОВОДЕН ИЛИ МОРСКИ РИБОЛОВ

Мнение от man1966 »

Как мислите- кой от тях е свързан с повече емоции...
Дали като извадиш чепарето с нанизани сафриди... или пък като завие аванса и от другата страна дърпа сладководна животинка.... :roll:
Я елате рибенца при батко...
Аватар
Zvezdichko
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Zvezdichko »

Ако риболова ти е голяма мания... има един начин да го откажеш. Отиваш на морски риболов за попчета, ама хвърляш на черна мида. Ще се откажеш и от въдици, и от всичко :)
Кефя се на всичко, дори и на звяра на аватара :)
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: СЛАДКОВОДЕН ИЛИ МОРСКИ РИБОЛОВ

Мнение от gogi1 »

man1966 написа:Как мислите- кой от тях е свързан с повече емоции...
Дали като извадиш чепарето с нанизани сафриди... или пък като завие аванса и от другата страна дърпа сладководна животинка.... :roll:
Иди на лов за Син Марлин и след това ве4е мойе да си говорим кои риболов е по-вълнува6т :lol: Но от риболова на сом за мен нйама ни6то по-хубаво :wink:
BULGARY
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

За мен и единия и другия имат своята красота и удоволствие,стига да ги разбираш :wink: :lol: :lol: :lol:
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogi1 »

barutchiata написа:За мен и единия и другия имат своята красота и удоволствие,стига да ги разбираш :wink: :lol: :lol: :lol:
Наистина е така!!!
BULGARY
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

морски или сладководен?

Мнение от Диканаров »

Колега Звездичко, с черноморска мида съм бил стари морски вълци, професионали от устието на Камчия. Ловяхме заедно попчета но на различни такъми и стръв. Аз използвах основно влакно 0.30, а те 0.50.
Аз бях със стръв черна мида, но извадена предният ден и изчистена, като бе престояла в хладилника със сол обилно. Солта стяга мидата и тя не пада от куката. Нанизвах четириглавия мускул, после карантииките и на върха на куката нанизвах сърцето. Размазах майсторите. Те стояха гърбом към мен в лодката им и ловяха с парчета риба и скариди. Когато излязохме аз имах за 3 часа 6.5 кг., а те двамата 5.5 кг. Ловихме на камчийската плоча. Мидата е страхотна стръв стига да си я осолил. Не я вари! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”