Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СЛАДКОВОДЕН ИЛИ МОРСКИ РИБОЛОВ
Модератор: dantho.mihov
- man1966
- ще става разбирач
СЛАДКОВОДЕН ИЛИ МОРСКИ РИБОЛОВ
Как мислите- кой от тях е свързан с повече емоции...
Дали като извадиш чепарето с нанизани сафриди... или пък като завие аванса и от другата страна дърпа сладководна животинка....
Дали като извадиш чепарето с нанизани сафриди... или пък като завие аванса и от другата страна дърпа сладководна животинка....

Я елате рибенца при батко...
- Zvezdichko
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
Re: СЛАДКОВОДЕН ИЛИ МОРСКИ РИБОЛОВ
Иди на лов за Син Марлин и след това ве4е мойе да си говорим кои риболов е по-вълнува6тman1966 написа:Как мислите- кой от тях е свързан с повече емоции...

BULGARY
- barutchiata ©
- Администратор
- Диканаров
- кандидат преподавател
морски или сладководен?
Колега Звездичко, с черноморска мида съм бил стари морски вълци, професионали от устието на Камчия. Ловяхме заедно попчета но на различни такъми и стръв. Аз използвах основно влакно 0.30, а те 0.50.
Аз бях със стръв черна мида, но извадена предният ден и изчистена, като бе престояла в хладилника със сол обилно. Солта стяга мидата и тя не пада от куката. Нанизвах четириглавия мускул, после карантииките и на върха на куката нанизвах сърцето. Размазах майсторите. Те стояха гърбом към мен в лодката им и ловяха с парчета риба и скариди. Когато излязохме аз имах за 3 часа 6.5 кг., а те двамата 5.5 кг. Ловихме на камчийската плоча. Мидата е страхотна стръв стига да си я осолил. Не я вари!
Аз бях със стръв черна мида, но извадена предният ден и изчистена, като бе престояла в хладилника със сол обилно. Солта стяга мидата и тя не пада от куката. Нанизвах четириглавия мускул, после карантииките и на върха на куката нанизвах сърцето. Размазах майсторите. Те стояха гърбом към мен в лодката им и ловяха с парчета риба и скариди. Когато излязохме аз имах за 3 часа 6.5 кг., а те двамата 5.5 кг. Ловихме на камчийската плоча. Мидата е страхотна стръв стига да си я осолил. Не я вари!