Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Съботно Неделен Порой
- каридата
- учете се от него
Съботно Неделен Порой
След репортажа на Румци (На вражеска територия )реших и аз да го пробвам този язовир.Имах само бегла представа за него и не познавах местата добре.А и го даваха да вали а там поне пътя е що годе добър.Та реших да пробвам фидера имах и кило захранка и разни други благинки.Разположих се на брега и наредих оборудването.

Избрах много плитък участък от язовира който в последствие се оказа и пълен с миди които пък в последствие ми разгониха фамилията.Времето беше променливо и кълванетата на рибите също.Денят приключи с леко преваляване и рибата спря тотално.Ето и резултата който за мен е задоволителен като за първи на водоема.

На следващия ден се уговорих с небезизвествите Бургаски прота ,Румци и Вальо за съвместен риболов на същия водоем. Пристигнахме към 7 и нещо и брега естествено беше окупиран ,та се наложи да повървим малко пеш за да се осамотим.Времето си беше перфектно и подготовката също,дори и постоянният вятър го нямаше в ранните часове на деня.Аз заложих на Фидера отново а двамцата на деректните.Не мина много време и румбата ги почна бабите а при мен няма никой.Мятах на около 30 метра а там дълбочината си беше над 8 метра.Можеби чак след час се огъна връхчето на фидера и първата каракуда(чорт) се заигра в кепа.И от там на сетне започна лудия купон с фидера,рибите взимаха доста смело като имаше и добри екземпляри измежду тях а и доста изпуснах.НА деректните пък се вадеха само бабушки и дребни костурчета.Стръвта беше отново бял и царевица.По обед обаче задуха западен вятър и то доста силен. и риболова с деректните направо умря.Само румци си правеше от време на време някакви странни експерименти с новата осмица.Оказа се че дори и във вятъра рибите бяха строени под линиата на Румци но риболова на леко беше невъзможен.
Правехме доста палзи в очакване на затишие но до 19.00 вятъра не спря и решихме да си бегаме на нам.Аз лично съм адски доволен от риболова и съм доста изненадан от рибите които извадих с оглед на това че водоема е с прякор ''На вражеска територия''.Ето и снимките от моя апарат,надявам се и Румбата да пусне някоя друга.

Това е моят улов.Дано и румбата да има снимки на техния.

Туй то.

Избрах много плитък участък от язовира който в последствие се оказа и пълен с миди които пък в последствие ми разгониха фамилията.Времето беше променливо и кълванетата на рибите също.Денят приключи с леко преваляване и рибата спря тотално.Ето и резултата който за мен е задоволителен като за първи на водоема.

На следващия ден се уговорих с небезизвествите Бургаски прота ,Румци и Вальо за съвместен риболов на същия водоем. Пристигнахме към 7 и нещо и брега естествено беше окупиран ,та се наложи да повървим малко пеш за да се осамотим.Времето си беше перфектно и подготовката също,дори и постоянният вятър го нямаше в ранните часове на деня.Аз заложих на Фидера отново а двамцата на деректните.Не мина много време и румбата ги почна бабите а при мен няма никой.Мятах на около 30 метра а там дълбочината си беше над 8 метра.Можеби чак след час се огъна връхчето на фидера и първата каракуда(чорт) се заигра в кепа.И от там на сетне започна лудия купон с фидера,рибите взимаха доста смело като имаше и добри екземпляри измежду тях а и доста изпуснах.НА деректните пък се вадеха само бабушки и дребни костурчета.Стръвта беше отново бял и царевица.По обед обаче задуха западен вятър и то доста силен. и риболова с деректните направо умря.Само румци си правеше от време на време някакви странни експерименти с новата осмица.Оказа се че дори и във вятъра рибите бяха строени под линиата на Румци но риболова на леко беше невъзможен.
Правехме доста палзи в очакване на затишие но до 19.00 вятъра не спря и решихме да си бегаме на нам.Аз лично съм адски доволен от риболова и съм доста изненадан от рибите които извадих с оглед на това че водоема е с прякор ''На вражеска територия''.Ето и снимките от моя апарат,надявам се и Румбата да пусне някоя друга.

Това е моят улов.Дано и румбата да има снимки на техния.

Туй то.

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- новобранец
- Rapala_Team
- разбира нещата
Re: Съботно Неделен Порой
Супер излетче и добри са тея каракудки ........... браво поздрави за излета 

CARP FISHING 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за излета 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Предвит времето е направено повече от добре улова и представянето ви. 

TICA FAN
-
- и господ не е толокова добър
Хубаво сте ги надърпали.Там има още дребосък,понеже търмъка не ги лови.Мрежите са с голямо око и не ги хващат

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Maй трябва да си смениш ника от "каридата" на каракудата.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- stoj40doc
- разбира нещата
виждам че,времето не е повлияло на излета!
браво!!!
браво!!!

LONG LIVE ROCK AND ROLL
Каридата в неделя беше неотразим
, дърпаше си ги на фидерчето, а аз на близка дистанция освен бабушки, друго не успях да свъртя
. Малко снимки и от мен към репортажа на майстора:

При мене само баби

При мене само баби

- MAESTROTO
- ще става разбирач
Колеги, този язовир Порой и язовира до с.Оризаре ,различни язовири ли са?
Кефа цена няма!