Как да лопнем у живарника белото амур4е

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Как да лопнем у живарника белото амур4е

Мнение от Gan4eff »

Абе братя кво да ви кайа за туи моито тегло имаме в ямбол едим водоем в които има бял амур толостолоби едри4ка каракуда и де да знам оште кво да каракудата ясно тя и на гола кука фашта толостолоба сам се отказал от него с даржавен весник моля ви се бе кажете как да го излъжа това амур4е на кво ли не опитвах 3 месеца сун не спа заради него не става и нестава а сам вийдал колеги да вадят амур от там и то прили4ен 7 кила и то на царевица аз слагах и царевица и домат и стириопорено топ4е и кво ли не е неште цивотинката да се фане на моита кука и неште как да я карам по нататък неква по специална стръв4ица да знае некои са последно което 4ух е на 4ервено цвекло абе кои квото не ми е казал тва не сам пробвал моля ви за мнение по тази моя наболяла тема :rolleyes:
saksi
фен клуб-скобар

амур

Мнение от saksi »

Значи има един такъв такъм:Накрая на линията връзваш 2-6 куки с конец(колкото ти позволява съвеста),като за капан.Преди това има подвижно олово(от тия с халкичката).Слагаш на куките един комат хляб,ама голям ,по-голям от юмрук,и хвърляш .Хляба изплува отгоре,а оловото е на дъното.Това се прави при положение ,че рибата играе отгоре.По същия начин може да пробваш на един метър от шавара,но само през нощта.УСПЕХ
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Продължавай да настояваш на царевица-стара леко накисната,и захранвай с такава-не мое да не се фане пущината. Можеш да пробваш и на сърцевина от папур или пък с пуканки но мисля ,царевицата си е универс...
Я елате рибенца при батко...
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

И аз съм съгласен с колегата продължавай с царевица, само че може да пробваш да я свариш малко, като добавиш и малко захар. Захранваш с нея и си оставяш и за стръв. Препоръчвам ти монтаж на косъм с две царевички и два повдигача ако дъното е тинесто може и без повдигачи ако е чисто но поне с три царевички. Успех!
Много ги накъсвам... кордите!
Аватар
AMUR4ETO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AMUR4ETO »

отиди за два три дена на този язовир отиди на това място където си виждал да вадят амури сложиси шамандура и потхрани на нея с царевица.слагаи на оловото качамак на куките по две царевици ако може млечна и мятаи. това става ако язовира не е арендован :wink: :wink: :smt117 и с малко повече късмет и :prayer: молитви може и да хванеш
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Колега Амура се хваща наред с шарана, мноо колеги когато невидят и им скъса .....обикновенно викат...леле какъв шарко ми отнесе....случва се да , но в масовия случай белята е от Амур !!! Затова ...слагай плетеното влакно 0.14 и не се бой....нека да скъса....а царевичката си му приляга..папка я здраво....

късмет ти желая :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

засега оште няма радост

Мнение от Gan4eff »

Толкоз се побърках зарад тез амури 4е хода даже ве4ер след работа докам 10 4аса шамандури сложихме захранваме мястото постоянно с един авер даже от един приятел зех гранулирана храна за гриза4и с лиоцерни сорго и де да знам оште кво има в нея и я стривам в захранката оба4е не А между другото на тоз водоем авер4ето изкара КАРАКУДА-1960гр. ако не я видях нема да повярвам но е истина пак за амурите са таа субота и неделя пак сам там да варда пак за влакното мисла 4е 0.40 корда би тряяло да издуржи евентуално Дай боже аиде ако има радост пак ште драсна тука :prayer:
Аватар
AMUR4ETO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AMUR4ETO »

това 0.40 е голямо има голяма вероятност да се плаши рибата.аз работя 0.30 и нямам проблеми за риби от 5кг до 15кг. винаги с по фини такъми ще имаш повече удари от този с дебелата корда.номера на куката също е от значение около 4 номер е добре, но да не забравяме че всяка фирма има различна номерация.по принцип към 3 ден рибата трчбва да се завърти на потхранката,но всичко слука и повече тишана :wink: :wink: :wink:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

0.40 ?????????????? КОЛЕГА СЪВЗЕМИ СЕ !!! ЩЕ ИЗДЪРЖИ НО Е ДЕБЕЛО, НЕ ЧУ ЛИ ??? 0.14 ПЛЕТЕНО....И СИ ОТЛИЧНИК !!!

а за 2500 каракудка... :lol: :lol: :lol: кво ша каеш ???
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

ОК Ште пробвам с 0.30

Мнение от Gan4eff »

ОК Ште пробвам с 0.30 пак и 014 плетено ште тряя да купа ама куките N-4 не са ли малки бе аз сам на N-1 i 0 ама штом казвате ште пробвам немам дриг избор мерси много пак ште пиша кво сам извадил.

[u]Айде слука и сполука ,а за мрежарите Дудука!![/u]
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

мини направо на 0.14 плетенко...хич не ти и трябва монофила...но моля те поогледкай се коя марка купуваш...има доста ментенца...!!! така че внимавай в избора....а куки...3ка или 4ка е добра опция...1цата е за баят амурец....нямам идея какви са при теб ? но ние имаме един 19кг на Дунава (а да не казвам повече че срам ме лови) и знаем горе долу какво прави и как се държи :lol:

мога само да ти кажа да очакваш сила и мощ !!!!!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”