Ивайловград

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

Аз предлагам да не се трие нищо та по този на4ин да видят хората които са вьв форума и тези които ще го посетят и след време какви ПЕДАРИ има.Не раундьп ами не6о по силно трябва маи. еИ ЗЛОБАТА ПО4ИВЕН ДЕН НЯМА МАМКАМУ :!: :o :o :o
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

Искам да попитам. Ще имам вазможност да отида за една седмица от 1. 10 да побу4кам ама се притеснявам да не е малко късно за сомец какво ще кажете дали няма да истине много водата.И успехи на вси4ки готини пи4ове. ДЕДО ПОПЕ И ДА ДАВАШ ИНФО МНОГО ХОРА РАЗ4ИТАТ НА ТОВА. :D :D :D :D :D :D
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

Адаш, не е никак късно. Важно е да намериш дълбочината. Аз затворих миналата година в последния ден на октомври и то поради лошо време. А предполагам, че и ноември си е дашен. Особено за по-топлите язовири.
От Въча по-хубав няма.
Торбалан
новобранец
новобранец

Мнение от Торбалан »

kalin73 написа:Искам да попитам. Ще имам вазможност да отида за една седмица от 1. 10 да побу4кам ама се притеснявам да не е малко късно за сомец какво ще кажете дали няма да истине много водата.И успехи на вси4ки готини пи4ове. ДЕДО ПОПЕ И ДА ДАВАШ ИНФО МНОГО ХОРА РАЗ4ИТАТ НА ТОВА. :D :D :D :D :D :D
Не се притеснявай, хич не е късно. Абе трябва да се опитва докато времето позволява ............. и здравия разум :lol:
Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
Торбалан
новобранец
новобранец

Мнение от Торбалан »

Анатемосания написа:................................. а спирам и за друго...отивам да ги направя 80бр .......

И аз отивам.

P.S.: Радостно е, че се върнахте най-после към темата.
Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

и аззззззззззззззз утре събале съм във водата !!! няма късно Калине...докрая на септември си е ТАМАН...той и без това закъсня тая година ...хвърли късно хайвера навсякъде в БГ. тия дъждове пролетта го объркаха...но сега ще дава и все по силно ще е! така че охооо още циганското лято не е почнало...действай и кажи къде ще ходиш ?

виж Торбалан как каза :lol: :lol: :lol:

и ти благодаря за подкрепата....докато не се намесите и вие...е тия скапаняци ще си веят коня яко тук !!! трябва яка метла...тоя раздел е за професионалисти минали през всичко в риболова, а не за тях !!!

и ако искат да четат и да се учат е добре ма айде да си спестят тъпите и заядливи въпросчета за хора от техното ниво !!!
Господ може всичко чада мой !
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

действай и кажи къде ще ходиш ?
Незнам още а и не го познавам добре Иваиловград ти какво ще ме посаветваш каде да застана че миналият път не бях на добро място. П.С. Мале как ми се ходи полудех :prayer: :vom: :roll:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

аз ли...аз имам вила там...а шетам по целия гьол с лодката...може и да си ме видял без да знаеш че съм аз...обади ми се...на лично ти пускам номера на божията дръжка :lol:

мисли за стъв а не за сом...щото това е най голямия ми проблем...болен съм...ходя на майната си за скапаните рибки за стръв :twisted:
Господ може всичко чада мой !
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

Дедо попе мерси за тел като трьгна напремено ще звьнна.Пожелавам ти успех и МНОГО АМА МНОГО ГОЛЕМИ СОМОВЕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: И ДА ПИШЕШ ЕИ ДА НЕ ЗАБРАВИШ СТУДИОТО :lol: :lol: :lol:
Аватар
kalins
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kalins »

Цитат на Анатемосания
"а дали сме добри сомаджий "някой" ами незнам....колко сома хвана ти тая година...??? я да чуя ??? мойте са доста вече....или викаш...и това не е от значение....е тия който стоиме по много и по много ловиме, а за теб незнам как е ??? май не се вястна тая година....и резултата е.....плачевен, а ???"

Само да ТИ кажа,че до сега имам хванати 33 сома.Между тях има такива по 2-3кг,и по 4-5кг,и по 6-7 и по 8-10кг.Това са риби хванати от 5 излета за по 2-3 дни.
Добре е да си добър
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

kalins написа: до сега имам хванати 33 СОМА.Между тях има такива по 2-3кг,и по 4-5кг,и по 6-7 и по 8-10кг.Това са риби хванати от 5 излета за по 2-3 дни.
Ами що си забравил фотоапаратчето бре колега , или за него нямаше място във багажника от толкова много сомове ? :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: . Май не си намерил от тая широкоекранната лента , та да можеш да ги сбереш всичките във кадъра , а ?? :roll: :roll:
по 2-3кг,
А за тия богатия български език е предвидил и съществуването на умалителна форма , СОМЧЕТА :smt039
На платено не одим !
Аватар
kalins
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kalins »

Нямам фотоапарат
Добре е да си добър
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

Аз пьк нямам сефте и си го признавам а ина4е имам голям мерак но дори и да нямам тази година няма отказване 4е го мь4им мустакатият :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

kalins написа:Нямам фотоапарат
Изображение
СКОБАР 960 гр. , измерен във селския смесен магазин

На тази снимка съм аз на 13 год. , а снимката е правена през далечната 1964 год. на Негован , тогава ходехме на риба със пръчки от ГДР и фотоапарати от СССР , ама имаше какво да снимаме , проблема по онова време беше дали ще си изкараме куките или някоя риба ще ги отнесе със себе си .. :roll: :roll: :roll:
На платено не одим !
Veronika

Мнение от Veronika »

На това че нямаш фотоапарат едва ли някой ще повярва. Поне аз не вярвам.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”