Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

СПРЕТЕ СЕ .....
Модератор: bobopeli
СПРЕТЕ СЕ .....
народе всеки ден на р.Камчия до село Манолич има по 20 коли ако продължавате така след 2-3 години ще ми хващате... мухи
-
- и господ не е толокова добър
Re: СПРЕТЕ СЕ .....
Кажи им го,не се наядоха

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Абе магаре срам има ли
Всеки ден разбирам от колеги,как на близки водоеми до града ми се вадят сомове по 4-5-9 и нагоре килограми,та даже и един са извадили с мрежа-38кг.
Горските минавали и подминавали,явно за да няма препирни с мангали и бракониери.После ще се заяйдат с хората защо не вписват риболовните излети в билетите,ай сектир бе!

Всеки ден разбирам от колеги,как на близки водоеми до града ми се вадят сомове по 4-5-9 и нагоре килограми,та даже и един са извадили с мрежа-38кг.
Горските минавали и подминавали,явно за да няма препирни с мангали и бракониери.После ще се заяйдат с хората защо не вписват риболовните излети в билетите,ай сектир бе!

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
ПИСНАМИ, от всекаде слушам, че по време на забраната е пълно с шибани бракониери, а ТЪПАЦИТЕ от агенцията / шибани чиновнически МИШОЦИ/ само отчитат дейност на хартия. ШИБАНИ МЕСАРИ
Извинявам се за просташкия език но ми писна от цялата простотия в държавата, а на всицко отгоре ни е...ат и в любимото ни хоби.

Извинявам се за просташкия език но ми писна от цялата простотия в държавата, а на всицко отгоре ни е...ат и в любимото ни хоби.
За наше наи-голямо съжаление промяна скоро на дали ще настъпи във тази наша България!Няма оправия!
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
режи им гумите и бегаи да .ба браконерите гадни
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- krokibg
- учете се от него
Нисането е излишно.На всякъде е така и кой-както може така да се оправя

Последно промяна от krokibg на Сря Май 13, 2009 10:03 am, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Baaaa , аз даже не си го нося мояvalmet написа: .После ще се заяйдат с хората защо не вписват риболовните излети в билетите,ай сектир бе!

Туй риболова не е за мен 

-
- научил се да хвърля
Имам чувството че на всякъде е така...Преди седмица ходих до едно гьолче да видя какво е положението и да отида до един платен водоем да попитам за цените и какво да видя на тоя неплатения през забраната накацали там едни чичковци и вадяд едни малки каракуди и шаранчета!!!Направо нямам думи....

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Бих предложил на организаторите на следващата национална среща да се канят и местните представители на ИАРА.Да дойдат,да хапнат,да пийнат и да чуят проблемите на любителите рибари .Да се обсъдят някакви евентуални съвместни действия.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
Колеги,действително по язовирите останаха само щъркели и жаби!

Последно промяна от Ачо ♣ на Нед Авг 09, 2009 6:13 pm, променено общо 1 път.
- CERRUTI
- сериозен играч
Абе скоро о щъркелите може да изчезнатТелескоп написа:Колеги,действително по язовирите останаха само щъркели и жаби!![]()
![]()
![]()
http://img7.imageshost.ru/imgs/090719/b ... /46df4.jpg

сега новотооо
отивам на р.Тунджа до с.Завой разпъвам такъма и идва един ухйлен кравар и вика :кво ша прайш
аз : ще ловя риба
краваря: ми те цяла седмица я минаваха с ток
аз хвърлям чакам чакам пак чакам събирам и си тръгвам
3 км. по реката няма нито един рибар
и сега кво правим?
отивам на р.Тунджа до с.Завой разпъвам такъма и идва един ухйлен кравар и вика :кво ша прайш
аз : ще ловя риба
краваря: ми те цяла седмица я минаваха с ток
аз хвърлям чакам чакам пак чакам събирам и си тръгвам
3 км. по реката няма нито един рибар
и сега кво правим?