Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Воблери
Момци, ако на някой му трябва мат'рял за лопатки, да свирка силно.
имам 1х1 м. и само място заема (не остава време за дялкане).
Ако желаещите са повече от един, да се разберат сами за да няма стрдити...
...да са от София че нчма смисъл от транспортни разходи залудо.
имам 1х1 м. и само място заема (не остава време за дялкане).
Ако желаещите са повече от един, да се разберат сами за да няма стрдити...
...да са от София че нчма смисъл от транспортни разходи залудо.
Love & Ribolov
-
- фен клуб-скобар
Офф извинявайте, се си мисля, че разбрах за дураформа, а ние за лексана ли говорим? пфу да се 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

50ст за един сд диск, белиш фолиото и готово
само дето на такава лопатка не и понася разредител за лак ( дори испаренията му я правят крехка)

кьоркефали
-
- фен клуб-скобар
За дисковете е ясно, аз в началото от такова ги правех, ама нали нови моди настанахаи трябва да сме в крак 

ако ми попадне такъв няма да го бавяMarco Polo написа:Абе като видите с каква лекота се трошат дисковете - бързо ще минете към по-истинския поликарбонат...
иначе новите модели:

розовото трака , и двете "голдита"имат прилична игра

а с тий нещо ще се уча на туичинг, дали ще става за костур

кьоркефали
-
- фен клуб-скобар
Мен нещо ме мързи, отдавна не съм правил, иначе твойте добре са излезли 

Уфф,
от зимата съм захванал едни, които съм се захвнал да ги довърша, че се прибираме към България живи и здрави след седмица ище трябва да се пробват.
Но за сега съм само на основна боя, остана само окраската, лошото е , че ми липсват идеи за всички и да видим как ще ги награся.
А дано да успея поне по някоя снимка да метна преди да тръгнем, че след това не знам колко ще оживеят
от зимата съм захванал едни, които съм се захвнал да ги довърша, че се прибираме към България живи и здрави след седмица ище трябва да се пробват.
Но за сега съм само на основна боя, остана само окраската, лошото е , че ми липсват идеи за всички и да видим как ще ги награся.
А дано да успея поне по някоя снимка да метна преди да тръгнем, че след това не знам колко ще оживеят

Най после е готов и отбор номер 2 
Постарах се да ги направя преди предстоящия ми риболовен излет в България.
Доста бързах и въпреки старанието ми доста ги поомазах, а и накрая смолата нещо не беше на ред и размаза повечето воблерчета.
Станаха що годе добре като за втора партида, но все пак не станаха точно така както си ги представях, надявам се живи и здрави следващите да станат по-хубави.
За сега важното е , че намерих време да ги довърша, бях почнал зимата.
Ето ги и тях в общ план всички подредени в строй.

И за да не запълвам хубавата тема с прекаленно много снимки ви давам препратка към албума с по подробни изображения.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=402531&view=2
Евнтуално може по натам да кача и подробна снимка на някой, който е хванал , ако хване
Все пак се надявам да ви хареса поне някой от тях и естественно да хващат , та да не ми е напразна работата
Пробвал съм да копирам 4 воблера някои от малките са подобия на голди, а за трите големи ако познаете марка и модел значи съм се справил. Останалите са си мой дизайн.
И все пак се постарах почти всички да са тракащи , някои дори с по 2-3 топчета в специално подготвени тръбички или отвори.
P.S. Моля за предложения за трите големи, на коя марка и на кой модел ви приличат ?

Постарах се да ги направя преди предстоящия ми риболовен излет в България.
Доста бързах и въпреки старанието ми доста ги поомазах, а и накрая смолата нещо не беше на ред и размаза повечето воблерчета.
Станаха що годе добре като за втора партида, но все пак не станаха точно така както си ги представях, надявам се живи и здрави следващите да станат по-хубави.
За сега важното е , че намерих време да ги довърша, бях почнал зимата.
Ето ги и тях в общ план всички подредени в строй.

И за да не запълвам хубавата тема с прекаленно много снимки ви давам препратка към албума с по подробни изображения.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=402531&view=2
Евнтуално може по натам да кача и подробна снимка на някой, който е хванал , ако хване

Все пак се надявам да ви хареса поне някой от тях и естественно да хващат , та да не ми е напразна работата

Пробвал съм да копирам 4 воблера някои от малките са подобия на голди, а за трите големи ако познаете марка и модел значи съм се справил. Останалите са си мой дизайн.
И все пак се постарах почти всички да са тракащи , някои дори с по 2-3 топчета в специално подготвени тръбички или отвори.
P.S. Моля за предложения за трите големи, на коя марка и на кой модел ви приличат ?
-
- фен клуб-скобар
Първи ми прилича на Голи 5 см. а един от малките на Ъгли. Но аз не следя толкова марките, някой друг може да ги оприличи. Добра продукция е станала. Дано се распишат.

-
- кандидат преподавател
Абе добре са си каква ти смола и тн.Рибите ще ги харесат и така.Аз пак се вглеждам в очите .Пусти му мойте се кйорави щот нещо не ги умея.
Захванах два нови като братче и сестриче да ги правя ама на работа много се спече ситуацията та вървят много бавно.Надявам се скоро да ги довърша
Захванах два нови като братче и сестриче да ги правя ама на работа много се спече ситуацията та вървят много бавно.Надявам се скоро да ги довърша

Последно промяна от ivo75 на Пет Юли 24, 2009 9:49 pm, променено общо 1 път.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Както каза Марко не всяка смола става.
Пова е малко по различна, демек 'гел код' или "топ код" използват се примерно за най външния слой при направата на лодки или яхти. Даска се трудно но въпреки това е малко крехка, е все пак не колкото обикновенните смоли. Страшното е ако ги изтърваш много по каманите, но пък за сега нямам разлющен.
За тези повече не искам да пиша , че не са минали никакви тестове а камоли да са хванали.
Живи и здрави след седмица ще има инфо.
Пова е малко по различна, демек 'гел код' или "топ код" използват се примерно за най външния слой при направата на лодки или яхти. Даска се трудно но въпреки това е малко крехка, е все пак не колкото обикновенните смоли. Страшното е ако ги изтърваш много по каманите, но пък за сега нямам разлющен.
За тези повече не искам да пиша , че не са минали никакви тестове а камоли да са хванали.
Живи и здрави след седмица ще има инфо.