Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Относно рачило и санкции
Модератор: sapuna
Re: Относно рачило и санкции
УжасТ и Иара зеха да си ги измислят каквито и кеф на тях само пари на вятъра даваме за билети и все повече гледат как да ни цакат.Не зарибяват,не пазят само мислят простотии които засягат тия като нас с въдиците,дали съм отишъл с 1 или с 5 въдици като не се храни рибата няма да кълве и на 5те,но за мрежите,бомби,токове няма храни се не се храни,маломерни или не всичко под ножа.
Хора зеха да се събират да си пускат зарибителен материал,да следят за билети,мрежи и т.н ,а всеки един от нас като иде хвърля поне 1-2 кг. захранка и други благинки за рибите.И за това никой не дава пари на хората всичко е от собствения им джоб.
Хора зеха да се събират да си пускат зарибителен материал,да следят за билети,мрежи и т.н ,а всеки един от нас като иде хвърля поне 1-2 кг. захранка и други благинки за рибите.И за това никой не дава пари на хората всичко е от собствения им джоб.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
- vlado_fidera
- новобранец
Re: Относно рачило и санкции
колега така е , но в кой магазин за риболовни принадлежности като закупиш стръв влючително и рибета ще ти дадат касов бон.Ще си пазим касовия бон и ще го паказваме на проверяващите.Ако те са решили да те глобят просто господ да ти е на помощ.Иди че се разправяй и доказвай.Друг е въпроса че продават, цапала,парашути и какво ли не забранено от закона.Лично съм питал проверяващи как да си осигуря рибки за стръв, а отговора им бе- със спортна въдица и стръв
Парадокс!

НЕ САМО С НОЖ И ВИЛИЦА В РЪКА, МОГА АЗ ДА ГИ ЛОВЯ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ