Относно рачило и санкции

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Аватар
Alucard
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Относно рачило и санкции

Мнение от Alucard »

УжасТ и Иара зеха да си ги измислят каквито и кеф на тях само пари на вятъра даваме за билети и все повече гледат как да ни цакат.Не зарибяват,не пазят само мислят простотии които засягат тия като нас с въдиците,дали съм отишъл с 1 или с 5 въдици като не се храни рибата няма да кълве и на 5те,но за мрежите,бомби,токове няма храни се не се храни,маломерни или не всичко под ножа.
Хора зеха да се събират да си пускат зарибителен материал,да следят за билети,мрежи и т.н ,а всеки един от нас като иде хвърля поне 1-2 кг. захранка и други благинки за рибите.И за това никой не дава пари на хората всичко е от собствения им джоб.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Аватар
vlado_fidera
новобранец
новобранец

Re: Относно рачило и санкции

Мнение от vlado_fidera »

колега така е , но в кой магазин за риболовни принадлежности като закупиш стръв влючително и рибета ще ти дадат касов бон.Ще си пазим касовия бон и ще го паказваме на проверяващите.Ако те са решили да те глобят просто господ да ти е на помощ.Иди че се разправяй и доказвай.Друг е въпроса че продават, цапала,парашути и какво ли не забранено от закона.Лично съм питал проверяващи как да си осигуря рибки за стръв, а отговора им бе- със спортна въдица и стръв :roll: Парадокс!
НЕ САМО С НОЖ И ВИЛИЦА В РЪКА, МОГА АЗ ДА ГИ ЛОВЯ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”