Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
tqnkata
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от tqnkata »

Някой знае ли нещо за побой на рибари снощи на яз.Николаевка :axe:
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Chenko93 »

tqnkata написа:Някой знае ли нещо за побой на рибари снощи на яз.Николаевка :axe:
Колега има тема за този случай
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... B0#p410468
Изображение
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Chenko93 »

колеги имам информация за язовир засмяно че са го зели под аренда и са пуснали 2000 шаранчета с размер около 20 сантиметра.
Изображение
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

felippemassa - това по-горното е някакво блато, но ми изглежда 5-6 метра в диаметър, не вярвам да има риба, а по-долното (квадратното) по-скоро е басейн за вода за целите на някой завод, отколкото на рибарник. Не съм сигурен де. И имай предвид, че снимките от Google Earth са правени поне преди 3 години. Може сега да е коренно различно.

Колеги помогнете с избор на язовир за нощен риболов. На кои рибарници може да се лови през нощта и колата да е до мен, а не далече на поркинг.
Измътец и Венелин, доколкото знам за да ловиш през нощта трябва да си платиш и нощувка в бунгало/хижа. Така ли е или не.
И още на Пчелник дали разрешават нощния риболов. За Пчелник и телефон за връзка ще ми свърши работа.
Благодаря предварително.
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

За Пчелник знам че може да се преспива и лови риба вечерта и колата да е до теб.Надявам се да съм ти помогнал.
Имам едно запитване как е положението на Блъсково и Левски.Някой да има информация за тези язовири
dido_776
новобранец
новобранец

Мнение от dido_776 »

tech-house написа:Колеги смятам да посете яз.Николаевка,та въпроса ми е на какво се лови там таранка и шаран.За шарана със се подгорвил доста добре със няколко вида царевица и доста видове топчета,но за плувката на какво да мятам за да извадя някои каракъда и кое място бихте ми предложили(аз смятам да бъда от към гората,срещу вилите).На тоя язовир не съм ходил от близо 7 години и затова се объщам към вас :D :D :D .И другото което искам да попитам колко се плаща за риболава ,колко пръчки са позвулени и дават ли да се хващат раци.Благодаря мн на отзовалите се.Утре сутринта съм там след като се пребера ще бъдете информирани обстойно за излета ми,а при наличието на някои по голям шаран и снимки ще ви сложа. :D :D :D
Здравейте колеги!Днес получих малко информация за язовир Николаевка. 10 лева за 12 часа, 20 за 24 часа риболов.Раците са забранени напълно. Последната седмица са почнали да излизат хубави шаранчета и бял амур. Смятам скоро да го посетя за да проверя! Ама ще видим кога че с тази работа..............няма време. Ама за един риболов трябва да се намери време!
Наслука на всички и много риболовни приключения!
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

Ето и информацията която ви обещах от Николаевка.Бях на язовира във 5.00 до 20.00.Установих се от страната на вилите.Хвърлих 6 въдици и бяха заредени на топчета:скопекс,тути фрути,ванилия,шокобан,царевица натурална и царевица във аромат на скопекс.Тея на царевица които бяха са повдигнати(две царевички и повдигач на косъм ин лаин монтаж повод 15 см)Дистанция около 100 метра.Подхранване със ПВА чорап пълен със пилети.От всички тези видове стръв нямаше една пощадена от раците :twisted: :twisted: :twisted: До нас имахе двама които хвърляха рачило(незакон) един рак не уловиха ,а попринцип има раци,по брега имаше доста поставени рачила от охраната.За целият ми престои никои на язовира не улови нищо,не се чу един сигнализатор да изпищи или едно звънче да звъне .От целият ми излет уловът ми беше две каракуди по 500гр. на суха царевица и при ваденето на въдиците изтралих два рака .Всичко беше върнато обратно,само парите ми небяха върнати :finga: :finga: :finga: .Предложете някои др язовир на които излиза прилично риба.Тая година посетих два пъти Доброплодно,Тръстиково,Брестак(развъдниците),Бозвелииско и Николаевка и само капо,шаран няма и няма.Да имате информация за Блъсково,Левски или Генерал Колево .Благодаря предваритвелно на отзовалите се и наслука на всичи ви :D :D :D
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Здравейте!
Утре заминавам на някъде. :lol:
Моля да ми дадете предложение за водоем на 30 км от варна, неарендован. Ще ловя предимно дребна риба, ама може и едра :lol:
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

мн трудна работа е колега ние тука на разтояние от 100км от варна неможем да намерим язовир а ти искаш да е до 30км и да не се плаща.Незнам кой язовир да ти предложа дано колегите да ти помогнат
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Големия Засмяново, ген.Киселово и Звънец платен ли са?
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

киселово мисля че не е платен но той не е на 30км а някъде към 50
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Най-много ме интересува как е големия Засмяново.
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

Немога да ти дам информация за там,дано др колеги да ти помогнат :D :D
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Chenko93 »

felippemassa написа:Най-много ме интересува как е големия Засмяново.
колега плаща се 10 лв сега са го зели под аренда и излизат шаранчета няколко поста по горе съм писал погледни го
Изображение
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

felippemassa написа:
Най-много ме интересува как е големия Засмяново

Да наистина е вземат и е май на кмета на селото таксата е 10лв. и има шаранчета и сулка но са малки все оште.
А иначе Засмяново беше много красив яз. но беше заштото сега е пълна скръп, за да си направиш бивак трябва да ринеш боклуци 30мин. и в водата има много боклуци и закачки.Дано новите собственици се погрижат и за това а не само за тасата :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”