Дали има в БГ?

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
balky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Дали има в БГ?

Мнение от balky »

Здравейте, искам да попитам дали някой е виждал този вид примамки http://www.youtube.com/watch?v=vLJyP4i5Fi0 да се продават и тук в България?
Поздрави,
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Re: Дали има в БГ?

Мнение от fn1p »

Колега това е нещо подобно http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1484
Изображение Изображение
Речния човек
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Речния човек »

Здравей,колега!

Виждал съм отвреме-навреме различни примамки от серията ,,Gulp!,, ,но в повечето случаи са били такива за пъстърва, а не рибки ,,миноу,,..
Попаднаха ми наскоро подобни силиконови рибки ,,миноу,, с добра пластичност,които внасят пловдивчаните от Филстар.
Не помня точно името на модела,но мога да го потърся и да кача снимка.
Та,идеята ми е ,че подобни силиконови рибки лесно могат да се ,,ароматизират,, с някои от популярните атрактанти за хищници.Конкретно за бяла риба,харесвам този на Sensas - Bombix Sandre или нещо такова беше,предлага го Лоди в София.

Иначе,винаги можеш да си викнеш точно този ,,Gulp,, ,който търсиш от Щатите,но мисля,че тук има много комерс и реалната ситуация с кълвиното,далеч не е толкова вълшебна.. :roll:

Поздрави!
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Аз съм зимал от тея ма торен червей , блатен и ларва на комар , на последното имам няколко хванати каракуди и костурчета използвъм ги главно като има много дребосък да не свалят стръвта но най добре се комбинират на грозд с естествена. А и цената им е доста висока в бг . :evil:
мастЪра_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от мастЪра_ »

Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”