Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Р. Марица - мешана скара
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Р. Марица - мешана скара
Знам,Дончо,къде си ги хващал,още щом ми каза за парашутистите,ама гледай какво става сега на бента на Садово-Маноле. 

валатът не най-лошото нещо на света
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ша зема и аз да хвана спининга а а ??
То бива бива ама това твойто на нищо не мяса, мине замини сом хвани, щука хвани кефал,аз тука се мача с тая щека като улаф за една кофа плевел
Ама я де ,земи се стегни малко от 11 до 15 та чакам на съвещание на Мечка,каде го има тва твойто.

То бива бива ама това твойто на нищо не мяса, мине замини сом хвани, щука хвани кефал,аз тука се мача с тая щека като улаф за една кофа плевел

- Rapala_Team
- разбира нещата
Разбил си ги колега ........ евала за Щуката и за Сома .... и за Релиййза

CARP FISHING 

Мда,наистиан си полезен..Don4o_62 написа:Получих няколко на лични,кое е това място.И за да разберете,че съм пич,а не някъв алабалист,ще го кажа на всички.Местата на който ходя са 2.Бента на Садово и 6-километър(отгоре)Но има едно голямо НО,и то е,избягвайте многото хора на едно място,и търсете рибата по разливаците,колкото и да няма логика.А за риболова,кой както си го може..Надявам се, че съм бил полезен.

Много добри парчета,дано и другите видим от тях..

Баси !!!!?? И това е като "си решил да идеш за 2-3 часа на реката"...............Не мога си представя какво може да постигнеш ако "решиш да отидеш за 3 дни на някой голям язовир" например..........Поздравления ! Много успешен риболов !!!

Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- flyester
- разбира нещата
Хубави риби и екстра излет