Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Искър-неделя.За всеки по нещо.
Яз.Искър-неделя.За всеки по нещо.
И тъй,настроени бойно от петъчния риболов,5,45 на "нашето"място.Захранка,оправяне на мястото,че беше кочина
и почва риболова.Бях се намърдал на 1метър във водата,че да компенсирам недостига на дължина на директния(и трите излета рибата излизаше на 10-12метра и в участък от 4-5 кв.метра
).Фидер и леко дъно във водата и след 1/2час почнаха регулярно да излизат платики от 400-500гр. нагоре.М/у другото,това беше ден без дребосък
.До 14ч. направих 20-тина броя,10-тина фитки,5-6 откачания,3-4 късания(бях без ластик
).След което почна Йекшъна-първо минаха няколко джета и лодки,които вдигнаха такива вълни,че задника ми биде обилно намокрен
,след което някакъв кретен мина през въдиците ни с джет на пълна газ
, и естествено че риболова умря.Поседяхме на сянка,помотахме се ,колегите настойчиво пробваха с по някоя инцидентна платика,но ....Към 18.30 плувката ми изчезна,аз на брега си пия бира,телескопа от вълните,а и от моя грешка
не добре закрепен и ...тръгна да плува.Лъвски скок,до шия във водата(добре че се бях съблякъл да се пека,иначе телефоните....Хванах го,ма бях с ботуши,те се напълниха,абе стана мазало
и забавление на околните.
На фидерите-3-4 броя,много слабо.Като цяло съм доволен,хубаво изкарахме,емоции,приятели,но май че вече ще ходя през седмицата.
П.П.Рибата си плува във водата,а се оказа че каквото и да я правиш,арматурата е ужасно,ама ужасно много

На фидерите-3-4 броя,много слабо.Като цяло съм доволен,хубаво изкарахме,емоции,приятели,но май че вече ще ходя през седмицата.
П.П.Рибата си плува във водата,а се оказа че каквото и да я правиш,арматурата е ужасно,ама ужасно много

-
- фен клуб-скобар
Re: Яз.Искър-неделя.За всеки по нещо.

Иначе става риболова.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Не беше на дъната,а директнияvlado-fidera написа:А хвана ли го поне това, което ти дръпна въдицата
, ааа то били вълните
![]()
![]()
Иначе става риболова.

-
- и господ не е толокова добър
Всичко е имало.За простаците, нема да се притесняваш, и позле ще става

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- BV
- вече хвърля и на тежко
Бравос, мислим и аз тая вечер да мръднем за неколко часа до Римскио, па да видим шо ше стане 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодарско за инфото,аз още не съм намерил време ама утре живот и здравЙе се качвам към 16ч. 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?