Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Отивам на яз.Пясъчник
Модератор: Кърцата
Отивам на яз.Пясъчник
Е в четвъртак отивам на 4 дневен излет т.е. до неделя.Така че някой ще ми каже ли актуална информация.Спаднал ли е много язовира?Кълве ли нещо и на какво?Какви захранки и стръв да използвам за шаран?Е това е благодаря предварително

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
Re: Отивам на яз.Пясъчник
дават го малко да захладней, така че дано имаш успех 

-
- ще става разбирач
Здрасти колега, по миналата събота бях там ,за 24часа нивото спадна със почти 1метър, излизаха предимно маломерни шаранчета около 0.500 до 0.800гр, само на торен без захранка, но щом ще ходиш за 4 дни захрани по навътре, и пробвай на царевица. Ако си хванеш уклей, може да пробваш и за бяла, но по на дълбоко.
Много пада рибата се е побъркала,в неделя всички колеги си сменяха местата с надежда някъде да дава,но уви..........
E тръгваме да, но се върнем доволни от риболова.Благодаря на всички който ми помогнаха!

Значи ще правят стената и много го спадат.Но въпреки това риба вървеше шараначета по 0,800,кило и 1,300 най-големия,който ги пуснахме естествено.Снимки нямам.Но ако сте решили да ходите няма да останете доволни.Въпреки че НАЙ–ДЪЛБОКОТО МЯСТО БЕШЕ 1,78метра хванахме и един сом на хранилка,защото се хвана една каракуда и един сом и налетя,сома беше 8кила,Е това е.ПОЗДРАВИ!!!

Е може ли пак да ми дадете информация за язовира спада ли кълве ли нещо и на какво.Благодаря предварително