Правила- Н. С. 6

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: Правила- Н. С. 6

Мнение от Митев »

chapara написа:
Митев написа:Пафка и аз ако съм съгласен с "правилата" и доида с оръжие и с джипа - кво :roll:
Иво спри с глупостите ,че и ти идваш с целото домучдие,говориме за нещо конструктивно и вечно,или не ни трябва развитие Батка.Смятам те за доста интелигентен за да завърташ темата в тази посока.И на ме питай употребявам ли :drinkers: ,С една дума Да,но акъла ми си е на мястотот :axe: :drinkers:
Боже/ :prayer: / мен цялата тема ми простее, не може да изкараме 5 срещи без проблем и сега някой да се опитва да налага правила :evil: аде бе да не съм в
6 клас :evil: :evil: :evil:
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

quote="Nedeltcho Delev",мъжко магаре се ебе един път :
На НС 6 Щи докарам да изръчкаш платформата ми-тя е женска :mrgreen:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

chapara написа:Предлагам темата да се заключва в 22 часа :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :finga:

Нека модовета да стрият простотииите от днес :!:
що :roll: да не би твоето мнение да е миродавно :roll:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

chapara написа: ,но пон етази имаше доста смисъл.Аре да си ходя в моята ,Еееееееееееей.........за нищо не ставаме :cry:
Божо, не видех аз смисъл у тая тема :evil:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

От пследната среща май аз съм най потърпевш, :lol: :lol: трябва да има некъв ред,неможе да ти правят серенади у
3часа сабале пред паладката и после песня пра зайцев. :twisted: :axe:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Краси_поборника написа:От пследната среща май аз съм най потърпевш, :lol: :lol: трябва да има некъв ред,неможе да ти правят серенади у
Ти да мълчиш :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Митев написа:
Pavkata 1977 написа:
Nedeltcho Delev написа::roll: :roll: :roll:
Немога да разбера кви правила кви чудесии,правилата всеки си ги носи у себе си,ако не си правилния не си на правилното място просто и логично,няма смисъл Барута да банва,неправилния сам се банва и е по-тежко.
Винаги сме на различни водоеми и правилата са различни,всеки си има глава на раменете и да расъждава.
Неделчо,знаеш,че те уважавам,но позволи ми да не съм съгласен!
Ако някой се напие и мине през палатката ти с джипа или просто стреля с личното си оръжие в неправилната посока...тогава какво?Не ми се мисли!
Затова темата на Илийката е много на място,все още няма пострадали,дай Боже и да няма никога,но не е излишно да си има "превантивни"мерки!
Пафка и аз ако съм съгласен с "правилата" и доида с оръжие и с джипа - кво :roll:
Не е важно с какво си дошъл,а какво ще правиш!На въпроса:"Кво?"-Нищо!
Всичко си продължава,но недай Боже ако стане сакатлък...ей така по невнимание...?
Дори и никой да няма вина,въпросите и терзанията,едно "ако" остава за цял живот?!
Митев,ще се радвам да се запознаем,дано да е на НС-6,тогава ще ти обясня вижданията си.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Митев написа:
Краси_поборника написа:От пследната среща май аз съм най потърпевш, :lol: :lol: трябва да има некъв ред,неможе да ти правят серенади у
Нема демокрация в таз държава и това сие. :lol: :drinkers: :drinkers:
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Митев написа:
:D :D :D
В темной тишине..
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Вии на сватба не сте ли ходили бре.Събират се хора и се веселят.Тъпанари и непредвидени ситуации от всякъде могат да изненадат.
Неделчо и Митев са прави.Баси правилата назначете един генерал да води парада.
Който не слуша в ареста. :D
Изображение
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Самосъзнание :idea: му е майката :idea:

Сори че се намесвам :axe: там, където много мъже си мерят :wink: ......размера на ........ въдиците :lol:

Аз пък заявявам, че ще си тръшкам вратите, колкото си искам :lol: :lol: :lol: :drinkers: :lol:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Elfi написа:Самосъзнание :idea: му е майката :idea:

Сори че се намесвам :axe: там, където много мъже си мерят :wink: ......размера на ........ въдиците :lol:

Аз пък заявявам, че ще си тръшкам вратите, колкото си искам :lol: :lol: :lol: :drinkers: :lol:
:smt023 :smt023 :drinkers: :drinkers:
утре съм при аверчето :wink:
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Elfi написа:Самосъзнание :idea: му е майката :idea:
Точно казано. :smt023
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

chapara написа:Разчитайте :!: ,срещите се разрастват,самосъзнание ли,дай Боже :wink: ,дано да не си хапеме гъза после :shock:
Пенсио да взема някой да те пази ли :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Правила трябва да има и ще има, ясно е като бял ден, предвид че срещите се разрастват от към хора, а организацията стои върху главите на няколко човека, както се случваше до сега....
Така или иначе лагера се групира обичайно на някакъв регионален принцип-шопландци,бургазлии,воеводи,майни, и т.н., за това предлагам всяка група да си определи по един(или няколко) отговорник(а), който по списък да събира (символичната)такса за нуждите на лагера- било за тоалетни, смет, водоноска , за различните награди и т.н.
Да се изберат няколко човека, които да отговарят за общата каса и да се знае поименно, кой дал, кой не дал!
Наказанията по време на срещата да бъдат изключително финансови-колеги който не си знаят мярката на пиенето и стават големи "тигри" на няколко чашки(бутилки) и дразнят, обиждат и развалят настроението на околоните, да бъдат така"любезни", като поизтрезнеят да си внесат едни 20-30лв в общата каса, ако продължават в същия дух да си тръгват и въобще да не идват на НСрещи, а че ще напуснат и Форума е повече от ясно :idea: :!:
На Любо идеята за обща шатра е време да се реализира и за това е необходимо да се направи каса, а подробностите ще обсъдим на самата среща!
Всеки да подпише декларация с правилата с пристигането си в лагера , и в която да е упоменато, че е съгласен да се съобразява доброволно с решенията на коменданти, отговорници, или там както ще се казват хората, които ще изберем с гласуване!
Да няма после "ами не си нося пари"," бях се напил нещо", "ами не знаех" и подобни.....
Колеги да ви напомня, че НС не са монопол на Митефф, Жечефф, Чапа(р)ев,
Поло-в,Вичефф,Снегофф,Сапунджиефф,Воеводефф,Неделчеф и останалите обичайно присъстващи, които са на снимките след срещите, а и да е интересно и комфортно на колеги, които не са толкова активни във форума, или ще дойдат за първи път(много от тях със семействата си и децата си) и за това трябва да има ОБЩ АРШИН за всички, за да няма сърдити и потърпевши накрая :!:
Последно промяна от Jechev на Сря Авг 05, 2009 6:02 am, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”