Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
-
- разбира нещата
Re: Воблери
При този размер на 5 до 10 мм. зад лопатката .fn1p написа:А къде трябва да е
Инак ще ти се уплитат тройките.

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- фен клуб-скобар
Там където е червеното кръгче тряба да е куката горе-долу, защото ще ти се оплитата 2-те куки- така разбрахме. Арматурата ми се струва странна- с хоризонтални гнезда за задната кука и за влакното.

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- кандидат преподавател
Ето така трябва да еfn1p написа:Как разбра,че трябва да е по напред

а така разбрах къде трябва да е .Виж къде се е хванал и ако се бяха оплели двете дали щаше да е там

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Привет на всички,
свърши отпуската и ей ма на пак тук, но пък сега с малко проблемче.
Тези боблери които скалъпих(последните) малко ме разочароваха.
Големите са супер, играят много добре, слизат и на дълбоко както ги исках, НОО половината от малките правят накакви странни движения.
И по точно, рези тумбестите при тях се получава някакво странно движение, вместо да се клатят наляво и на дясно те се забиват надолу и се получава вибрацията по много странен за мен начин.
Та ако е имал някой подобни изпълнения и е намерил грешките си, и по-важното е намерил начин как да ги оправи ще съм благодарен ако сподели от опита си.
свърши отпуската и ей ма на пак тук, но пък сега с малко проблемче.
Тези боблери които скалъпих(последните) малко ме разочароваха.
Големите са супер, играят много добре, слизат и на дълбоко както ги исках, НОО половината от малките правят накакви странни движения.
И по точно, рези тумбестите при тях се получава някакво странно движение, вместо да се клатят наляво и на дясно те се забиват надолу и се получава вибрацията по много странен за мен начин.
Та ако е имал някой подобни изпълнения и е намерил грешките си, и по-важното е намерил начин как да ги оправи ще съм благодарен ако сподели от опита си.
-
- фен клуб-скобар
Така няма няма начин да раберем какво им е. Може например да се утежнени много и с комбинация от не добра игра-да отива надолу и да прави некви опити за игра......и става нищо. Забравете какво написах, много тъпо 
ПП- Намерих отрязани формички и съм почнал един ворбел.
ПП 2- Призовавам _DK_ да пусне снимки на неговите воблери

ПП- Намерих отрязани формички и съм почнал един ворбел.
ПП 2- Призовавам _DK_ да пусне снимки на неговите воблери

-
- кандидат преподавател
Аз също имам едно воблерче което имаше странна игра - почти никва с едни такива бързи стрелвания в ляво и въртене около оста си.В една друга тема го пуснах и Марко ми даде съвет та на реката го отремонтирах - намалих лопатката.
Без снимки на воблерчетата няма как да си кажем мнението но явно колегата е зает и ще трябва да почакаме
Без снимки на воблерчетата няма как да си кажем мнението но явно колегата е зает и ще трябва да почакаме

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- разбира нещата
Това помогна ли, Ивчо ?ivo75 написа:В една друга тема го пуснах и Марко ми даде съвет та на реката го отремонтирах - намалих лопатката.

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- кандидат преподавател
Действах според указанията на Маркони
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... B0#p396927
и определено помогна и му оправих играта
Поне в моя случай проблема беше лопатката
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... B0#p396927
и определено помогна и му оправих играта

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- разбира нещата
Благодаря ти !ivo75 написа:...

Факт !
fidera каза "мрън"
тез нещо не играят

иначе си тракат
тоз става

тоз ми го боядиса fidera

тез тракат благодарение на takezo

тез нещо не играят

иначе си тракат
тоз става

тоз ми го боядиса fidera

тез тракат благодарение на takezo

-
- фен клуб-скобар
Тоя последния е голям пич, ама сякаш малък ми се струва, с няколко идеи по-голям и щуките щеше ги дърпа, ама ти и на дребни примамки ги ловиш верно..