Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Дунав-всичко за и по реката
След последните два излета, които завършиха с класическо капо реших, че ме е налегнал голям карък
, за сравнение миналата година за 15 излета от август до ноември имам само едно капо. И така вчера отивам пак за един ден и до обяд нищо и към обяд бам един амур видимо около 20кг., борба 30м. докарване до кепа и карака си каза думата влезе в кепа откачи се и по живо и здаво си замина направо откачих
, след полвин час втори, този път мобилизирах целия си професионализъм и реализирах един 15кг. снимки в галерията. 

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ами Любо ето още една причина да приемеш поканатаlubotrifonov написа:След последните два излета, които завършиха с класическо капо реших, че ме е налегнал голям карък, за сравнение миналата година за 15 излета от август до ноември имам само едно капо. И така вчера отивам пак за един ден и до обяд нищо и към обяд бам един амур видимо около 20кг., борба 30м. докарване до кепа и карака си каза думата влезе в кепа откачи се и по живо и здаво си замина направо откачих
, след полвин час втори, този път мобилизирах целия си професионализъм и реализирах един 15кг. снимки в галерията.

Кльонка във ръката и напред във водата!!!
някои нещо положително за бялата може ли да кажи
или трагедия си устават нещата

И аз имам аналогичен такъв случай само ,че със маломерни сомчета.Един от мургавите братя лови до мен и ме гледа ,че връщам сомчета по 500-600 грама и ми вика като ще ги пускаш дай ги на менEm1l написа:След навеждането ми до водата с риба те ме гледаха като някои нудист.Потопих го да се съвземе малко и го пуснах когато видяха че си вядя ръцете без рибката ме пита един.Каква риба пуснах и защо я пуснах. Аз викам малко шаранче да стане голямо го пуснах.Пък дъртия вика абе защо го пусна те малките са наи хубави(напрао ми идеше кат тръгвам да засиля някои камък) ако хванеш още даи ги.

- dalgia
- вече хвърля и на тежко
за бялата почакай още малко...от Септември натам ,в момента има в изобилие уклей и дребна рибка с която бялата се храни ...може да се лови на дъно на уклей ,като монтажа трябва да е прецизен и въдицата да е с по мек връхgrizzly написа:някои нещо положително за бялата може ли да кажи![]()
или трагедия си устават нещата
така и си правя фащам си облес слагам на дъното и чакам и много хора покраи мене чакат и никои нищо 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Мерси за поканата, ако беше миналата година щях да дойда, ама от скоро съм татко и няма какАми Любо ето още една причина да приемеш поканатат.е.време е да строшим тоя карък,ето работите тръгват на добре ако имаше някой с теб нямаше да е така най вероятно
![]()
![]()
.Нали знаеш старата максима не губи кураж идва друг тираж така че което си е твое никой неможе да ти го отнеме
![]()
а и нищо не ни пречи да спретнем едно крайречно парти
![]()
![]()
![]()
![]()
ще направим цър пър и доста бира
![]()
![]()
.НАСЛУКА и ако решиш нещо пиши

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Абе от Пловдив,оттука е жената,а откъдето жената оттам и родата,иначе съм си от Плевен и съм израснал на Дунава.Едното ми село е Байкал а другото Гиген и аз съм с мокри крачоли
а относно това че си млад татко лошо няма да ти е живо и здраво бебчето,ама и аз съм на същия хал
и аз съм с малко детенце и чакам второ ама при мен книжките ги разписвам аз
НАСЛУКА!!!

Последно промяна от ivcho79 на Пет Авг 07, 2009 2:35 pm, променено общо 4 пъти.
-
- разбира нещата
Отивам да правя качамака и отивам на реката. Довечера ще пиша, какво съм направил.

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- разбира нещата
Сега се връщам от риболов...Пълно капо и без удар. Около мене имаше и други хора и се бяха събрали сигурно около 30 и горница въдици и на никой нищо. Тук-таме някоя платичка или таранче на качамак. Нивото рязко спада и може би заради това звънчетата не пеят
Това е от мен. Утре сигурно пак ще се пробваме 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Хората сега тръгват,а ти се прибираш!Дали тук не е причината за капото!?!?!? 

-
- разбира нещата
А, питаш ли колко от онези гадинки има дето щипят и смучатsapuna написа:Хората сега тръгват,а ти се прибираш!Дали тук не е причината за капото!?!?!?

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги както споменах вече другия петък заминавам за Дунава,обаче силно ме интересува откъде мога да си взема попови прасета тъй като в Пловдив няма никъде.Мрашрута е Пловдив,Хисаря,Карлово,Сопот,Троян,Ловеч,Плевен ако някой знае по този маршрут къде да намеря попови прасета ще съм му изключително благодарен!!!
-
- разбира нещата
Във Плевен със сигурност има, но не мога да ти кажа къде точно беше магазина. Може би колегите от плевенско ще те насочат. Успехivcho79 написа:Колеги както споменах вече другия петък заминавам за Дунава,обаче силно ме интересува откъде мога да си взема попови прасета тъй като в Пловдив няма никъде.Мрашрута е Пловдив,Хисаря,Карлово,Сопот,Троян,Ловеч,Плевен ако някой знае по този маршрут къде да намеря попови прасета ще съм му изключително благодарен!!!