Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Планирам 10 дневен излет моля за съвет
Модератор: Кърцата
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Планирам 10 дневен излет моля за съвет
Здравеите планирам 10-дневен излет с жената и с палатка, Моля даите съвет къде е приятно и горе - доло да има риба, Без претенции каква, но да не е платено. Смятам да тръгвам на 25.09.06 дотогава приемам мнения. От София съм но разстоянието не ми е проблем.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
-
- фен клуб-скобар
Палатка
Ако не си ходил по Родопите,те съветвам да идеш там.Аз лично бих отишъл три дни на Батак ,три дни на Доспат ,и три дни на Широка поляна.Риба много няма ,но природата е великолепна.То общо взето никъде няма риба
,така че ти е все тая.

- ivan_yo
- разбира нещата
Re: Палатка
Да бе да. Нощ голяма, студ много и риба няма.saksi написа:Ако не си ходил по Родопите,те съветвам да идеш там.Аз лично бих отишъл три дни на Батак ,три дни на Доспат ,и три дни на Широка поляна.Риба много няма ,но природата е великолепна.То общо взето никъде няма риба,така че ти е все тая.
бих те посъветвал да търсиш язовирите от низината

НАСЛУКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... sc&start=0
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Леле колега аз ще ходя с жената тя е по запалена и от мен та ще станат 120лв.pepeione написа:Но ако ходиш на Овчарица забравих да ти кажа че се плаща по 6 лева за 24 часа, така че 10 дена по 6 лева=60 лева! А иначе най-големия амур който е извадил френда е 13,800!!! Големо чудо, страшни мравкалъци бяха!!!
Иначе за такава емоция си струва де. Но и приятели ще идват за по няколко дни няколко групи и не знам, дали ще се навият. Между другото като реша къде ще пиша тук и всички които искат могат да се присъединят. Повече хора по весело.