Днес на Диканите !

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: Днес на Диканите !

Мнение от Николай Неделков »

Айде да го провериме това с фитките на какво се дължи :wink:
Иначе страшнен излет :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Епа доволно си фанал, ако че е на фидер. Нема ли некъф шанс да ги придърпаш у обсега на щечето?
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

MapuaH написа: Вярно е бате. През деня липсват. Странно, но е факт. Иначе му свикнах на фидера, но само едно ме ядосва, че имам много фитки. Има още много да се учи :) Какво ли не правя - поводи скъсявам, удължавам, монтажи сменям и пак имам уникално много пропуски. Не ми се мисли, ако бях извадил вчера всички, който ми клъвнаха.

хммм тва е странно може да е от самото кълване на гиола защото аз от 10тина излета с фидера имам 90% успеваемост :D
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

А в неделя при мен дори и бабките липсваха.... :shock: само кленчета и то маломерни по 300-350гр. един калибър!!!Обаче бях взел и болонезето и за 2часа изневерих на фидера,налових с кепа малки рибенца(главно костурчета и слънчевки,уклеиките много бързи мамка им)и стана тя каквато стана-със всяко мятане(чакаш най-много 30-40сек.) и следва удър-все мерни костурляци колко длан и отгоре.....обаче се въртът покрай водораслите,метнеш ли на открито кълването се разрежда осезаемо... а към 14:00 едно семейство туфлеци се заплацикаха във водата и риболова отиде по дяволите :evil:
Милене ти каде ходиш,много водорасли-оставих една хранилка със се рибата във водораслите,хем плетено влакно :shock: ...аз бях точно под 2-рата отбивка кадето има един трафопост на асфалтовия път!!!
Изображение
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

CERRUTI написа:А в неделя при мен дори и бабките липсваха.... :shock: само кленчета и то маломерни по 300-350гр. един калибър!!!Обаче бях взел и болонезето и за 2часа изневерих на фидера,налових с кепа малки рибенца(главно костурчета и слънчевки,уклеиките много бързи мамка им)и стана тя каквато стана-със всяко мятане(чакаш най-много 30-40сек.) и следва удър-все мерни костурляци колко длан и отгоре.....обаче се въртът покрай водораслите,метнеш ли на открито кълването се разрежда осезаемо... а към 14:00 едно семейство туфлеци се заплацикаха във водата и риболова отиде по дяволите :evil:
Милене ти каде ходиш,много водорасли-оставих една хранилка със се рибата във водораслите,хем плетено влакно :shock: ...аз бях точно под 2-рата отбивка кадето има един трафопост на асфалтовия път!!!
Точно там ловя и аз бате :) Има една пролука между водораслите и там заставам. Досега не съм губил такъм.
Николай Неделков написа:Айде да го провериме това с фитките на какво се дължи :wink:
Иначе страшнен излет :wink:
Абе и аз не знам, сигурно защото съм нов още в този занаят и не умея да ги засичам добре. Истината според мен, е че калвът много специално на този водоем.
Dedy написа::smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Епа доволно си фанал, ако че е на фидер. Нема ли некъф шанс да ги придърпаш у обсега на щечето?
Има бате ! Едно приятелче преди две седмици се случихме заедно да ловим ги беше убил на щека на 13 м. Аз отидох към 15.00 ч. пак с фидера, а той беше хванал от сутринта към две кофи :) До края на деня им скъса гъза :) Но..... това е много, много рядко. На къса дистанция си е късмет според мен. И аз ходих на щека на следващив ден - нямах чак такъв резултат. Извадих фидера и нещата се оправиха.
TRANSKI RIBAR написа: хммм тва е странно може да е от самото кълване на гиола защото аз от 10тина излета с фидера имам 90% успеваемост :D
Евала !!! Аз не мога да се похваля с такава успеваемост. Кажи какъв монтаж ползваш на затворен водоем предимно ? Трябва да идем заедно д апокажеш това , онова :) А и да черпиш по бира :shock: :)
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Ползвам тоя левия монтаж :wink:
Изображение
1.3.1.2.
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

TRANSKI RIBAR написа:Ползвам тоя левия монтаж :wink:
Изображение

Много уплитания имам с него бате и много му се ядосвам :) Иначе е добър наистина за стояща вода!
okx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от okx »

здравейте. платен ли е язовира?
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Много уплитания имам с него бате и много му се ядосвам :) Иначе е добър наистина за стояща вода![/quote]

Що бе бате, и аз ловя предимно с тоя монтаж и уплитанията са ми редки, да не кажа, че липсват. Пробвах и сдруги, но тоя ми е най лесен и бърз и най важното върши работа. За реката пак с него си ловя.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

okx написа:здравейте. платен ли е язовира?
Точен отговор май няма :smt102 в неделя никой не мина за пари.....а по принцип казват че е 5лв.
Ама това трябва да се провери,да не би да не са му подновили договора на арендатора и той ей така все пак да минава да събира пари-ако мине номера?
Пуснах въпрос в сайта на ИАРА да видиме какво ще отговорят!!!- http://nafa-bg.org/BG/EDemocracy/viewto ... =16&t=1254
Изображение
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Нямам нито едно уплитане с тоя левия монтаж :lol:
1.3.1.2.
koki

Мнение от koki »

MapuaH написа:Много уплитания имам с него бате и много му се ядосвам :) Иначе е добър наистина за стояща вода!
Пробвай да направиш няколко клупа.......

Изображение

Оплитанията ще намалеят драстично.....но, същевременно монатажа си остава все толкова чуствителен!!! :D :D :D
пп:Снимката е на Butnik
Пънчо Върбов
новобранец
новобранец

Мнение от Пънчо Върбов »

indalo написа:Браво Мариански. Пак си ги наскубал. Фидера си е много силно оръжие. Заради работата обаче ходя вечер и ношес и ги ловкам с директния, като търся предимно морунажите, и ги намирам от време на време. Чудно ми е , че през деня никакви ги няма.
Там няма риба. Що пращате хората за зелен хайвер. :axe: :axe: :axe:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Пънчо Върбов написа:
Там няма риба. Що пращате хората за зелен хайвер. :axe: :axe: :axe:

Това , че не си имал ден или си некадърен , не е наш проблем :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
sote
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sote »

Тази неделя ще ходя на колегата bobi_rad който е от Диканя на гости , та мисля да взема фидера. Тези места Мариански с водораслите от към устието ли са от към главния път или от другата страна от към скалите
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”