Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Микрото до Пясъчник- мързелив риболов
- bigfish133
- ще става разбирач
Микрото до Пясъчник- мързелив риболов
Привет на всички ! Съжалявам че пускам със закъснение ама не остава все време. В неделя бях решил да посетя микрото до Пясъка, навих телефона за 5.20 но като звънна, дали от бирата предната вечер , дали от натрупаната умора през седмицата просто не можах да отлепя от леглото(за първи път ми се случва).Така че продължих със спането и рано-рано към 8.30 се надигна мързеливия г.з най накрая . Дорде се помотая, дорде събера багажа , дорде се затътра до там вече бе станало към 9.40. Абе организирана работа
И през ум не ми минаваше че мойто любимо място ще е свободно, но то пък никой не се бе усочил натам. Тази година за пръв път посещавам язовира и нямах никаква информация каква ще е хавата. Знаех само че ту го пълнят ту го изпразват- заради поливането и връзките му с Пясъка и Правище. Всички знаем колко 'благоприятно' се отразява това на рибата , така че не бях кой знае колко обнадежден. Във въпросния ден язовира се пълнеше от Правищенския канал.Та ето го мястото:

Разбира се имаше гледки обичайни за нашите водоеми

Преди да разпъна поизчистих колкото можах, преди да си тръгна пак ама не ми стигнаха чантите и оставих малко несъбран боклук , но следващия път ще съм подготвен. Та забърках захранката- от мойто производство 'Реколта 2009' разпънах две хранилки , на долната кука - царевица,една хранилка метод фидер-на бял и впоследстие торен и почна чакането. Знаех че там е плитко за плувка- около 60-70 см но въпреки това за занимавка изкарах една 1.5гр. повод 0.10 и кука N15 червена Hayabusa (любимите ми).Закачих един бял и ето резултата:

Следващата беше:

Имаше и от тези :

На стандартните пружини нямах и почукване , но на метода имаше повече успех :

Общо взето при положение че бях там в най голямата жега резултатът беше 10-ина каракуди два три уклея и две три червеноперки

Разбира се най- голямата е най - отгоре
Каракуда не ям така че:

Надявам се следващия път като ида по- рано да имам повече успех , защото това ми е един от любимите язовири с добра слука, особено миналата година. Успех на всички!!!

Разбира се имаше гледки обичайни за нашите водоеми

Преди да разпъна поизчистих колкото можах, преди да си тръгна пак ама не ми стигнаха чантите и оставих малко несъбран боклук , но следващия път ще съм подготвен. Та забърках захранката- от мойто производство 'Реколта 2009' разпънах две хранилки , на долната кука - царевица,една хранилка метод фидер-на бял и впоследстие торен и почна чакането. Знаех че там е плитко за плувка- около 60-70 см но въпреки това за занимавка изкарах една 1.5гр. повод 0.10 и кука N15 червена Hayabusa (любимите ми).Закачих един бял и ето резултата:

Следващата беше:

Имаше и от тези :

На стандартните пружини нямах и почукване , но на метода имаше повече успех :

Общо взето при положение че бях там в най голямата жега резултатът беше 10-ина каракуди два три уклея и две три червеноперки

Разбира се най- голямата е най - отгоре

Надявам се следващия път като ида по- рано да имам повече успех , защото това ми е един от любимите язовири с добра слука, особено миналата година. Успех на всички!!!
-
- и господ не е толокова добър
Re: Микрото до Пясъчник- мързелив риболов

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- R.Nedelchev
- научил се да хвърля
Хубави каракуди.. 

Браво Браво колега едри каракудки си хванал 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Скоро е нямало слука на обикновенни такъми там,единствено на Фидър имам доста риби.Къква стръв ползва ?

Без риболов няма любов !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
СуперPoIoGaVo написа:Браво Браво колега едри каракудки си хванал

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Евала за рибоците 

-
- разбира нещата
Като за мързелив риболов си е добре.
- bigfish133
- ще става разбирач
Най добре взимаше на метода на торен червей.ExTaZzY написа:Скоро е нямало слука на обикновенни такъми там,единствено на Фидър имам доста риби.Къква стръв ползва ?
- flyester
- разбира нещата
Хубав излет 

-
- сериозен играч

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
Чудесни каракудки, за мързелив риболов си направо успешен отвсякъде
!
Наслука

Наслука

Никога не пия карал!