Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
- carpsliven2
- сериозен играч
Re: Жребчево
Колеги .. разберете че, нерябва да мрежарите на спокойствие... кам може да видите как вадат мрежи и да стоите безучастни на гледката .. те ни ограбват .. опустошиха язовирите .. щом не предприемате мерки .. значи сте съучастници. Ако неможе да направите нищо .. поне звъннете веднага на телефон 166
Разговорите там се записват и ловните са длъжни да отидат.
Преминавайте към лична саморазправа ако имате възможност.
Разговорите там се записват и ловните са длъжни да отидат.
Преминавайте към лична саморазправа ако имате възможност.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
Вчера бях отново на мантинелата този път Капо до 11.00 вечерта.Бях си до Сливен и на връщане ми направи впечатление че реката при ресторант Тунджа не е така пълноводна,влязла си е в основното корито.Та смятам че Жребчево го изпускат на отделни порции и по-малко.Сменихме няколко места но все така.Утре съм пак някъде там или на острова срещу Острец.Пак ще пиша.
Бях на 6.08. следобяд близо до устието и на 7.08. следобяд на Запълня.Язовирът не спадаше видимо. На устието на плувка на бял червей хванах 14-15 каракуди и 2 дребни платики, а на дъно- 2 едри каракуди/над половин килограм . На Запълня -лових само на дъно,на качамак и на хляб и хванах 10 едри каракуди/около 500-600 гр. всяка/.Кълват доста добре при това на изненадващо малка дълбочина.Изпуснах нещо доста по-едро от тези каракуди, не знам какво, но закачи за дъното накрая и избяга.
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
Грабвайте Фидери , Пружини и на Мантинелата.Дава сравнително добре -едра каракуда,тук таме и някой друг шарко(ама в разумните граници).Червеноперата също е добра -един лакът но на твърда царевица(два три дена кисната и на фидера взема доста добре.Дистанция около 50метра.
Какви са тези разумни граници колега?krezo_bg написа:тук таме и някой друг шарко(ама в разумните граници)
Шаранчета по 500 гр.?
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
Не колега м/у 1.1кг-1,5кг.А на отиване каракудата беше дори по-голяма и от шарана.
Успех тогава!!!!krezo_bg написа:Не колега м/у 1.1кг-1,5кг.А на отиване каракудата беше дори по-голяма и от шарана.

Здравейте колеги.Някой има ли инфо за боклука.Мисля да ходя там утре или в други ден за малко каракуди
.ако е зле положението може да пробвам мантинелата
Наслука .

- doktord
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
До колкото разбрах,на боклука са се показали могилите.Значи доста е спаднал.Мантинелата-къде е това?
Ходя къде ходя,и пак на язовира се връщам.
az znam 4e sa se obrazuvali ostrov4etata imah predvid dali kylve i na kakvodoktord написа:До колкото разбрах,на боклука са се показали могилите.
izvinqvam se 4e pi6a s angliiski bukvi za posledno e prosto mi sa razvali Flex Type-a Do utre 6te e opraveno

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А Инфо за Зли дол и Краварника някой има ли 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
В петък бях на боклука и беше доста зле. Бях подготвил 2 фидера ама на тях ми чукна 2 пъти по 1 платичка.Гледах колегите че на директен 7-8 м ловят и аз като тях почнах. резултата беше не лош платички по 300 грама червеноперки 3 каракуди по 500 грама и 1 около 1 кг
Наслука

Много народ имаше ама след 2 часа повечето си тръгнаха.Странното беше че в големия пек каракудата кълвеше.А как е било положението на Мантинелата ???
Наслука!
Наслука!