Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Я да видим!!!! Кои са най-смешните ни случки на РИБОЛОВ?????
Модератор: dantho.mihov
- thedarkwolf
- новобранец
Я да видим!!!! Кои са най-смешните ни случки на РИБОЛОВ?????

- Fishing_Fan
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
най ми беше смешно когато ведньж се напих в лодката по средата на яз искьр,заспах по гащи ,сьбудих се ЖЕСОКО изгорял,почнах да греба да излизам и що да установя?вьртя се на едно место-тогава почнах да крещя кьм ортака:"Борисеееее,ПОМОООЩ,некво течение ме завлича"!!!!!човека се притесни почти колко мене,ама кво да направи?добре,че си бях взел едно гадже с нас,та тя се сети да извика:"а котватаааа?ВДИГНА ЛИ КОТВАТААА".....
целия бряг(а не беха малко хора) се счупи от СМЕХ,аз сьответно от срам,ама сега си ми е смешно и на мене...друга случка,пак сьс сьщия Борис бяхме на Пясьчник и излизаха костури около КИЛОТО(тогава изпуснах един над 2кила-повече такова нещо не сьм видял) на дьнна/зимна блесна и ние от лакомия висехме в лодката до тьмна доба та после не можахме да си намериме колата-лазили сме по земята като партизани и гледахме нагоре,дано изплува силуета на опелчето на лунна светлина-и така неколко часа-те почнаха да пристигат вече за СУТРЕШНИЯ риболов
леле колко сьм страдал от малоумие по тия водоеми-не случки-книги мога да напиша..... 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- krokibg
- учете се от него
Най-много се смях,на един колега който ловеше шаран.Замята човека и взе та закачи един щъркел.Като хукна ония ми ти щъркел,като взе едни аванси,стой-та гледай.Колегата взе да му вика,стой бе,стой бе,ама пустият му щъркел не говори български,та му отнесе всичката корда за секунди.Никога през живота ми,не се бях смял толкова много,и от сърце.Колкото и пъти да се сетя за този случай,се пукам от смях.Това,което ви описах,трябва да се види,никога колкото и красиво да се опише,ако него видиш със очите си,няма достойно описание,и не е за хора със слаби сърца !!!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
друго подобно с бьлгарския ми се случи преди много години на байкалското езеро(кюстендилско)-аз отивах за прьв пьт и не знаех,че е резерват,а беше и пьлно с хора..установихме се ние до едни и изведньж дойдоха горски с милиционер-почнаха се едни разправии..както и да е-смях се жестоко,когато единия от рибарите почна тайно да си вади живарника(докато горския ми пишеше акт с грьб кьм него) и когато рибите се разшляпаха започтна да им шьтка с прьст на устата:ШШШШШТ,ШШШШШТ......тогава именно аз плаках от смях 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- krokibg
- учете се от него
Онзи ден,на Марица имаше цяла фамилия рибари.Братовчеди,братя, сестри,баджанаци,баби и т.н,абе общо около 10-12 човека и всички в купом въртяха воблери за сом и бяха само със една кола.Няколко часа мислих и премислях как са се побрали вътре в тази кола.По едно време,до мене се измъкна едно много малко дете,гонено от неговата баба.Явно ги мързеше да го държат клекнало да се изходи,и бабата го догони точно на един метър от мене и много настоятелно го молеше - Хайде баба, да нахраним рибките че са гладни , а то се цопваше по задник във водата и явно много му дойде тормоза че го карат да АКА,и се зае като опитен рибар да обясни на баба си че трябва да стоят гладни за да може баща му да ги хванел.Падна такъв смях че нямам думи.Бащата беше най-щастлив,защото щял да си има дружинка за риболовните излети.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
БРАВООООООООООООООО! ... на щъркелаKrokibg написа:Най-много се смях,на един колега който ловеше шаран.Замята човека и взе та закачи един щъркел.Като хукна ония ми ти щъркел,като взе едни аванси,стой-та гледай.Колегата взе да му вика,стой бе,стой бе,ама пустият му щъркел не говори български,та му отнесе всичката корда за секунди.Никога през живота ми,не се бях смял толкова много,и от сърце.Колкото и пъти да се сетя за този случай,се пукам от смях.Това,което ви описах,трябва да се види,никога колкото и красиво да се опише,ако него видиш със очите си,няма достойно описание,и не е за хора със слаби сърца !!!!
Hямам особено смешни случки. Веднъж когато бях на риболов, беше доста кално около реката и докато държах въдицата най-неочаквано се подхлъзнах и влязох във водата и с двата крака. Добре че бяхме на плиткото. Всички ми се смяха защото извиках в паниката си, но на мен хич не ми беше до смях тогава, като знам как се омърлях до коленете

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: