Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

За клипсовете и играта на воблерите
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: За клипсовете и играта на воблерите
Според мен наи-добре вирбел с карабинка.
Обаче я кажете според вас кои модели са наи-хубави и наи-здрави.
Обаче я кажете според вас кои модели са наи-хубави и наи-здрави.

Защо да е най-добре с вирбел и карабинка, колега? Ако ловиш с малки воблери с малка маса и плаваемост, смятай че си ги скопил...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Е да затова казвам за мене защото за сома и за щуката неса от малките воблери

Ако воблера позволява за мен най-добре е да се сложи вирбел с клипс защото при замятането, при борбата с рибата влакното се усуква което не винаги е приятно пък голдито и грозните патета от 3 4 см едва ли ще им навреди някое мониатюрно воблерче
кьоркефали
На "Патетата" от 3-4 см вирбелчето направо им е утрепало играта...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
верно че може малко да намалее ама чак пък да я убивам
и с вирбелче пак си ловят

кьоркефали
Аз ползвам това и съм много доволен

- krokibg
- учете се от него
Вече за ЕнТи път се разисква този въпрос за карабинките и вирбелите и как един няма да се порови да прочете и да вземе от дума.Муня ви е показал карабинките които са за предпочитане,като от тях има няколко размера и са неръждаеми.Ако на някой му дойде на акъла да слага блесни,само закача на карабинката вирбел с карабинка или система от вирбели/два или три един след друг/ако ще слагате щукарска блесна и по този начин избягвате слагането на поводи.Няколко вирбела,закачени на синджир един след друг,спокойно ви дават възможност да ловите щуки,без да се притеснявате от късане,макар аз да не ползвам никога поводи.Всичко зависи от това,какъв вид риби ще ловите и да си направите преценка,каква големина карабинка да сложите.Ега ти и хората,четете малко и взимайте от дума,като хората са пробвали всичко и ви го снасят на готово.Като искате обаче,откривайте топлата вода,всяка година по три пъти
Запомнете добре думите ми !!! Докато не вземете да търсите и питате за квалитетни карабинки без и с вирбели, вносителите ще ви продават карабинки от всякакъв тип и със съмнителни качества на цената на квалитетните.Подбирайте си такъмите правилно а не по ниската цена,по простата причина че после ще пишете как ви се е отворила карабинката
и си е отишла рибката преди да сте се снимали 

Запомнете добре думите ми !!! Докато не вземете да търсите и питате за квалитетни карабинки без и с вирбели, вносителите ще ви продават карабинки от всякакъв тип и със съмнителни качества на цената на квалитетните.Подбирайте си такъмите правилно а не по ниската цена,по простата причина че после ще пишете как ви се е отворила карабинката

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Хубаво ви казва Кроки! Опита е скъп, аз за моя съм платил много, а който иска - да си открива топлата вода и да пита пак.