Стамболийски 17-23.08 "09г.

Модератор: Кърцата

gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Стамболийски 17-23.08 "09г.

Мнение от gogolisec »

В понеделник идната седмица мисля да отплавам за риба. Този път тук по-близичко, че ми омръзна да "прескачам" Балкана с пълна кола и в 2-те посоки. Мисля да се установя на ей туй място:

Изображение

Ето и живи кадри от преди седмица. На дясно

Изображение

На ляво:

Изображение

И на право

Изображение

Ако някой през този период има намерение да се плацика из язовира, да знае, че ще съм там! Дано не е заето мястото. Разчитам на факта, че е труднодостъпно и малко колеги биха си прежалили автомобилите, за да идат там! По вода няма проблем. :wink:
Дано само не ми мине котка път, че още от сега почнаха проблемите, та не знам до понеделник какво ще стане.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
PoIoGaVo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Стамболийски 17-23.08 "09г.

Мнение от PoIoGaVo »

Айде успех, да идеш, да няма хора и да хванеш голямата риба :drinkers: :smt023
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Гога,дан"забравиш СЛ /служебната/ :lol: :lol: :lol: Хубаво се оглеждай преди да тръгнеш и първо ракията да качиш,па въдиците и с тях и без тях,все тая :mrgreen: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
didiod
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didiod »

Успех,стискаме палци и да пишеш ко е станало,че и ние сме запланували там един излет с преспиване2-3 дни :drinkers:
niko_nx
новобранец
новобранец

Мнение от niko_nx »

На слука колега !Пиши за резултата.
За първи и последен път ходихме там с един приятел на откриването.На картата и гугъл супер място,Но, реално е ад.
Макадам с дупки,сраснал се път ,а след Дебелцово няма и път.10–тина км.як офроуд без да има кой да питаш за посоката.Ако някой се запъти за сухото дере да си вземе джип и нагласи пари за пребоядисване.За мене си е бракониерски рай и по-добре на орехите .
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

niko_nx написа:На слука колега !Пиши за резултата.
За първи и последен път ходихме там с един приятел на откриването.На картата и гугъл супер място,Но, реално е ад.
Макадам с дупки,сраснал се път ,а след Дебелцово няма и път.10–тина км.як офроуд без да има кой да питаш за посоката.Ако някой се запъти за сухото дере да си вземе джип и нагласи пари за пребоядисване.За мене си е бракониерски рай и по-добре на орехите .
Зная за този път и затова ще атакувам мястото през брода на крамолинската бара, после през гората и отново се отива на това място :smt023. За орехите... видях онзи ден - панаира е по-голям от Китен, Приморско и Равда, взети заедно! :lol: :lol: :lol: Джетове, яки моторници и прочее... :wink:

Изображение
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Мерси, адашче! :D Ся кипи трескава подготовка и последен преглед на багажа и такъмите. Най съм доволен от прогнозата за периода - дано познаят!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”