Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Стамболийски 17-23.08 "09г.
Модератор: Кърцата
Стамболийски 17-23.08 "09г.
В понеделник идната седмица мисля да отплавам за риба. Този път тук по-близичко, че ми омръзна да "прескачам" Балкана с пълна кола и в 2-те посоки. Мисля да се установя на ей туй място:

Ето и живи кадри от преди седмица. На дясно

На ляво:

И на право

Ако някой през този период има намерение да се плацика из язовира, да знае, че ще съм там! Дано не е заето мястото. Разчитам на факта, че е труднодостъпно и малко колеги биха си прежалили автомобилите, за да идат там! По вода няма проблем.
Дано само не ми мине котка път, че още от сега почнаха проблемите, та не знам до понеделник какво ще стане.

Ето и живи кадри от преди седмица. На дясно

На ляво:

И на право

Ако някой през този период има намерение да се плацика из язовира, да знае, че ще съм там! Дано не е заето мястото. Разчитам на факта, че е труднодостъпно и малко колеги биха си прежалили автомобилите, за да идат там! По вода няма проблем.

Дано само не ми мине котка път, че още от сега почнаха проблемите, та не знам до понеделник какво ще стане.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Re: Стамболийски 17-23.08 "09г.
Айде успех, да идеш, да няма хора и да хванеш голямата риба

- krokibg
- учете се от него
Гога,дан"забравиш СЛ /служебната/
Хубаво се оглеждай преди да тръгнеш и първо ракията да качиш,па въдиците и с тях и без тях,все тая

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
Успех,стискаме палци и да пишеш ко е станало,че и ние сме запланували там един излет с преспиване2-3 дни 

На слука колега !Пиши за резултата.
За първи и последен път ходихме там с един приятел на откриването.На картата и гугъл супер място,Но, реално е ад.
Макадам с дупки,сраснал се път ,а след Дебелцово няма и път.10–тина км.як офроуд без да има кой да питаш за посоката.Ако някой се запъти за сухото дере да си вземе джип и нагласи пари за пребоядисване.За мене си е бракониерски рай и по-добре на орехите .
За първи и последен път ходихме там с един приятел на откриването.На картата и гугъл супер място,Но, реално е ад.
Макадам с дупки,сраснал се път ,а след Дебелцово няма и път.10–тина км.як офроуд без да има кой да питаш за посоката.Ако някой се запъти за сухото дере да си вземе джип и нагласи пари за пребоядисване.За мене си е бракониерски рай и по-добре на орехите .
Зная за този път и затова ще атакувам мястото през брода на крамолинската бара, после през гората и отново се отива на това мястоniko_nx написа:На слука колега !Пиши за резултата.

"

Мерси, адашче!
Ся кипи трескава подготовка и последен преглед на багажа и такъмите. Най съм доволен от прогнозата за периода - дано познаят!

"