Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Искър - 15-16 август
яз.Искър - 15-16 август
Съботната сурин въобще не изглеждаше като ден за риболов - дъжд, вятър, но си викам я да отида до Искъра може и само с бира и две кебабчета да си остана но да се разходя.Към два бях на линия от дясната страна на шипочанския - метнах двата фидера на замен и торен и така до пет нямаше никой, но в пет и десет като се почнаха едни платики на фидера - до към седем , седем и половина напълних живарника с около 12 броя и 2 костурчета за цвят:)и риболова беше до там.Последва маса - хапване, пииване, спане и в 12 днес пак на линия - до към четири само две платики на фидера.
На плувка нямаше никой - само едно прозрачно костурче.Рибата си беше доста навътре - даже и след като захраних с манджа с шоколодави галета - пак не дойде и така ми мина риболова.Снимки няма понеже личния ми фотограф е в отпуск:)
Поздрави на всички!
На плувка нямаше никой - само едно прозрачно костурче.Рибата си беше доста навътре - даже и след като захраних с манджа с шоколодави галета - пак не дойде и така ми мина риболова.Снимки няма понеже личния ми фотограф е в отпуск:)
Поздрави на всички!

-
- сериозен играч
Re: яз.Искър - 15-16 август
Пак е добре 

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- разбира нещата
Re: яз.Искър - 15-16 август
Екстра,хванал си рибка и си бил на чист въздух