Дори и в магазина/на платено/ не ми кълве

Модератори: bobopeli, sapuna

slims
новобранец
новобранец

Дори и в магазина/на платено/ не ми кълве

Мнение от slims »

Тази година за мен е страхотен провал.
Където и да отидех на риболов ,не върви и не кълве.Август направих един по-голям излет за 1 седмица на около 400км.от София и НИЩО,освен каракуда,то и на Волуяк има такава риба.
Преди 10 дни,се освободих от работа за 3 часа и ето ме на най-близкият до мен платен басейн/Требич зад караулката/,да си хвана прясна вкусна рибка.
3 часа седя и си къпя червея,от време на време сменям с царевичка,стръвта ми е на дъното,а онези шарани са горе,препичат се на слънце.Не ми пипна,пробвах и с троха нищо.Оказа се че рибата взима на 20 сантиметра от повърхноста на 3 царевични зърна.
в крайна сметка си купих жива риба от гюмовете,че колегите като ме питат "Какво хвана в магазина" да покажа.
А там така или иначе си плащаш и пръчката 3 лева и уловената риба шаран 4,50 сом 7,50 за кило.Само дето не получих тръпката от ловенето.Едвали има по-голям кърък от мене :cry:
Бъди добър,прави добро
p4elata_brumze
новобранец
новобранец

Мнение от p4elata_brumze »

Spoko,

Az lovia na blesna i vodbleri kato lud prez iminalia riboloven sezon, i riba ne sum xva6tal vuob6te. :(
...и нека БРЪМЗЕ бъде с теб !

Hика ми се чете: пчелата БРЪМЗЕ
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

Споко колеги и аз понякога съм карък. Обаче колкото повече участвам във форума толкова по- малко са ми неуспешните излети. Има какво да се научи и да се знае къде дава и къде не.
p4elata_brumze
новобранец
новобранец

To ponikoga kakvoto i da pravi6 karu6tinata e neizbegna.

:lol:

Bobsan ti misli6 li da xodi6 na platenotot na pan4arevo prez tozi mesets ?

Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

Не мисля да ходя защото не може да се пуска рибата. Там знам че много дава и ако извадя нещо голямо ще ме заболи сърцето. Предпочитам да ходя на платено само на пръчка. Или където не се плащат костура и каракудата, а в същото време няма шанс да хванеш друга риба :-) :)
p4elata_brumze
новобранец
новобранец

Emi taka si e.

Da te pitam ako primerno xvane6 dosta riba i trugne6 da si xodi6 i niama6 pari da ia plati6 vsi4kata riba, kakvo stava ? :shock:

P.S. Ima li sanktsii i tn ?

Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”