Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Гарваново
Модератор: sapuna
Гарваново
Колеги в събота бяхме с един колега на язовира
Гледката меко казано беше ужасна
Водоема е спаднал драстично.поради липса на кислород във водата по брега има голямо количество измряла бяла риба,която арендаторите събират с видимо удоволствие и кой знае къде я пласират
Дори и раците също стоят покрай брега на рояци,вероятно и те ще последват съдбата на бялата риба
Жалко за този хубав водоем

Re: Гарваново
Жалко

Много жалка гледка
Затова в българия няма и никога няма да има риба

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А какви шарани имаше там
Сега сичко ще е под ножа

То май стана традиция половината от арендаторите да съсипват дадените им водоеми.. 

- RUZBATA
- ще става разбирач
Рости приятелю , последно ходих през забраната и тия касапи ми казаха че тая година ще го спускат много и ми стана ясно че ще го отпишем вече тоя язовир
Наистина жалко , но докато има такива боклуци като тоя управител а и няма към кои да се обърнем ще продължават да съсипват язовира !!!
Тя рибата ще свърши и дано измрът от глад тия мизерници , щот като гледам те освен да слагат мрежи за друго не ги бива
Не ходя там да не си развалям добрите спомени които имам !!!

Наистина жалко , но докато има такива боклуци като тоя управител а и няма към кои да се обърнем ще продължават да съсипват язовира !!!
Тя рибата ще свърши и дано измрът от глад тия мизерници , щот като гледам те освен да слагат мрежи за друго не ги бива

Преди сигурно 15 години аз и баща ми ходехме там редовно. По-хубав риболов от там и досега не съм правил. Наистина жалко за прекрасния язовир 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Що не питате кой е АРЕНДАТОРА? И кат разберете ще Ви е ясно 9що!? РАЗБОЙНИЦИ?
Моята информация беше от 01.08.2009 и снимката е от тогава. Предполагам още е спаднал.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=27305
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=27305
О,Ruzba поздрави за сома който си боднал на МарицаRUZBATA написа:Рости приятелю , последно ходих през забраната и тия касапи ми казаха че тая година ще го спускат много и ми стана ясно че ще го отпишем вече тоя язовир![]()
![]()
Тя рибата ще свърши и дано измрът от глад тия мизерници , щот като гледам те освен да слагат мрежи за друго не ги бива![]()
![]()
![]()

Ето и линк по темата от хасковски сайт http://haskovo.net/index.php?MODULE=2&c ... wsid=53066
-
- научил се да хвърля
Преди малко даваха репортаж по btv - новините ! Грозна гледка ,а някакъв от напоителни системи каза , че щели да продължават да испускат за напояване щото щял да изсъхне зеленчука !
Сега това гьолче е язовир Гарваново.

ЕИ РАСИПНИЦИ БРЕ , АЛЧНО ПЛЕМЕ .
Общи условия и правила на naRiba.com
2.4 - Изказвайте адекватни и ясно обосновани мнения, пряко свързани с темата!.Препоръчително е да не ползвате голям брой емотикони в едно мнение , както и писането с главни което се приема за викане и повишен тон.
Питаш ме на лични какъв е проблема,отговорих ти.Слагаш питанки в една друга тема,сега стана ли ти достатъчно ясно
slivnalia
Общи условия и правила на naRiba.com
2.4 - Изказвайте адекватни и ясно обосновани мнения, пряко свързани с темата!.Препоръчително е да не ползвате голям брой емотикони в едно мнение , както и писането с главни което се приема за викане и повишен тон.
Питаш ме на лични какъв е проблема,отговорих ти.Слагаш питанки в една друга тема,сега стана ли ти достатъчно ясно

slivnalia
Какво общо с темата има поста на колегата shrek6721? Моля поста да бъде изтрит!