Гарваново

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

spy
новобранец
новобранец

Гарваново

Мнение от spy »

Колеги в събота бяхме с един колега на язовира :( Гледката меко казано беше ужасна :( :( :( Водоема е спаднал драстично.поради липса на кислород във водата по брега има голямо количество измряла бяла риба,която арендаторите събират с видимо удоволствие и кой знае къде я пласират :evil: :evil: :evil: Дори и раците също стоят покрай брега на рояци,вероятно и те ще последват съдбата на бялата риба :( :( :( Жалко за този хубав водоем :x :x :x
PoIoGaVo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Гарваново

Мнение от PoIoGaVo »

Жалко :axe: :axe:
Shaft0rz
новобранец
новобранец

Мнение от Shaft0rz »

Много жалка гледка :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: Затова в българия няма и никога няма да има риба :axe: :axe:
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

А какви шарани имаше там :cry: :cry: :cry: :cry: Сега сичко ще е под ножа :cry: :cry: :cry: :evil: :evil:
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

То май стана традиция половината от арендаторите да съсипват дадените им водоеми.. :axe:
Аватар
RUZBATA
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RUZBATA »

Рости приятелю , последно ходих през забраната и тия касапи ми казаха че тая година ще го спускат много и ми стана ясно че ще го отпишем вече тоя язовир :cry: :cry:
Наистина жалко , но докато има такива боклуци като тоя управител а и няма към кои да се обърнем ще продължават да съсипват язовира !!!
Тя рибата ще свърши и дано измрът от глад тия мизерници , щот като гледам те освен да слагат мрежи за друго не ги бива :evil: :evil: :evil:

Не ходя там да не си развалям добрите спомени които имам !!!
lazio
новобранец
новобранец

Мнение от lazio »

Преди сигурно 15 години аз и баща ми ходехме там редовно. По-хубав риболов от там и досега не съм правил. Наистина жалко за прекрасния язовир :evil:
petar_jekon
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от petar_jekon »

Що не питате кой е АРЕНДАТОРА? И кат разберете ще Ви е ясно 9що!? РАЗБОЙНИЦИ?
Osi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Osi »

Моята информация беше от 01.08.2009 и снимката е от тогава. Предполагам още е спаднал.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=27305
spy
новобранец
новобранец

Мнение от spy »

RUZBATA написа:Рости приятелю , последно ходих през забраната и тия касапи ми казаха че тая година ще го спускат много и ми стана ясно че ще го отпишем вече тоя язовир :cry: :cry:
Наистина жалко , но докато има такива боклуци като тоя управител а и няма към кои да се обърнем ще продължават да съсипват язовира !!!
Тя рибата ще свърши и дано измрът от глад тия мизерници , щот като гледам те освен да слагат мрежи за друго не ги бива :evil: :evil: :evil:

Не ходя там да не си развалям добрите спомени които имам !!!
О,Ruzba поздрави за сома който си боднал на Марица :D :D :D Вчера са изкарали на Гарваново според телевизията 95 кг,а според днешната преса 115 кт сом,който изплувал край брега и ксолегите които са ловили наблизо го потрошили с тояги и го разделили с управителя :evil: :evil: :evil: МЕСАРИ!!!То и от селото хсра хванали сом отново до кулата 8 кг.Може би затова Гарваново ще е забранен до 20 декември за да може арендаторите да си го опустошават на спокойствие :evil: :evil: :evil: То май наистина че измрат от глад Ruzba,но преди това язовира ще заприлича на Мъртво море :evil: :evil: :evil: Предполагам че си въобразяват че работят в Океански риболов,мдаа и рибата никога нема да свърши :x :x :x
spy
новобранец
новобранец

Мнение от spy »

Ето и линк по темата от хасковски сайт http://haskovo.net/index.php?MODULE=2&c ... wsid=53066
Ribcho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ribcho »

Преди малко даваха репортаж по btv - новините ! Грозна гледка ,а някакъв от напоителни системи каза , че щели да продължават да испускат за напояване щото щял да изсъхне зеленчука !
Osi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Osi »

Сега това гьолче е язовир Гарваново.

Изображение

Изображение
shrek6721
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от shrek6721 »

ЕИ РАСИПНИЦИ БРЕ , АЛЧНО ПЛЕМЕ .

Общи условия и правила на naRiba.com

2.4 - Изказвайте адекватни и ясно обосновани мнения, пряко свързани с темата!.Препоръчително е да не ползвате голям брой емотикони в едно мнение , както и писането с главни което се приема за викане и повишен тон.

Питаш ме на лични какъв е проблема,отговорих ти.Слагаш питанки в една друга тема,сега стана ли ти достатъчно ясно :idea:
slivnalia
Osi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Osi »

Какво общо с темата има поста на колегата shrek6721? Моля поста да бъде изтрит!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”