Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com

Форум

ЛЕФЕР НА ПЛУВКА!
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Май някой ти е вързал тенекия...сутринта към 7 и нещо направих обичайната разходка преди работа из порта...Първа спирка Западно пристанище...а там никой...предните дни кратеха за граца...Бай Вангел, Павката Блеснаря и ред други обичайни пенсионери...
Обиколих и другите места...Японското...там един хващаше попчета на камъните , Въглищния кей и т.н. никакво присъствие...
Ако имаше чернокоп...първи щяха да са Чакала и "вечния му спътник" Йовчо Къдравия...
Та нещо си малко НАДуТА ми се вижда информацията...ама МУ е време на чернокопа...

Обиколих и другите места...Японското...там един хващаше попчета на камъните , Въглищния кей и т.н. никакво присъствие...

Ако имаше чернокоп...първи щяха да са Чакала и "вечния му спътник" Йовчо Къдравия...

Та нещо си малко НАДуТА ми се вижда информацията...ама МУ е време на чернокопа...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...ами какво ще кажете за ''Милен на Плувка'' най - четената тема ще бъде !!!
...ей тоз лефер го сънуваш....,Батка ..ама недей тъй, първо зарганите да извадим ...сетне лефчо...карай по ред само
по рано от 15 Октомври не го искам засега

...ей тоз лефер го сънуваш....,Батка ..ама недей тъй, първо зарганите да извадим ...сетне лефчо...карай по ред само

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Обърка човека, бе баткааа..
... то на кука май Жорето беше ...справка:
http://durumov.nariba.com/pri-joreto/3ka-v-paleca/

http://durumov.nariba.com/pri-joreto/3ka-v-paleca/
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Сутринта ходих сам на Западното и Японското пристанища....нищо няма.Отсреща на кея Славянка имаше 2 колеги които мяткаха блесните...край мен мина Бай Киро Куция и от него научих, че вчера на чепаре един моряк от пречиствателната станция взел на чепаре 27 чернокопчета.А отслеща "Зъболекаря" имал 2 удара но не взел нищо?
Много ем има...на еланкат с жива рибка трябва да даде!
Много ем има...на еланкат с жива рибка трябва да даде!