Информация за Пясъчник

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

Информация за Пясъчник

Мнение от MarviN »

Ето, колеги нали всеки пита за инфо, включително и аз.
Днес бях на язовира откъм Беловица.Бях и миналата седмица и каракудата се отчете добре, а и кустура също.(хващаше се на перо от брега на малък слънчок; хващат се с ръчилото.)
И така доволен от предходния улов реших пак да се пробвам.Отивам сутринта, то не беше кал то не беше въртене с колата, но нали риба ще се хваща.Пристигам на мястото и какво да видя по целия бряг каракуди по 700-800гр. до 1-1.4кг ВСИЧКО ИЗМРЯЛО и по брега водата синее от СИН камък ли от каква отрова, но всичко беще "мармалад" няма една жива рибка.Пробвах разбира се на дуно на качамак но нито почукване за цели 3 часа.Не знам кво правят тези хора от ИАРА, а също и бракониерите заедно ли са заедно ли продават рибата НЕЗНАМ, но докато това не престане България и Българския риболов нема да го бъде.Абе всичко е да го ЕВА в майката.
КАкто и да е ето и малко инфо.Преместих се на стената и хванах няколко добри каракуди на дъно, но не беще това което трябва да бъде.
Пожелавам на всички колеги наслука и дано повече да не сме свидетели на такива касапства.
П.С. На хората направили това ... МАЙКАТА да им .... НА ИАРА да се замислят, но да мислят бързо.
ГОЛ ШАРАН ...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”