Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Аз ям риба !!!
Модератор: dantho.mihov
- Димича
- ще става разбирач
Re: Аз ям риба !!!
Доде съм бил за риПка,ква темичка сте заформили...Хванах си малко Тунджанска рибка (каракуди,гърбавици и 2 мрени),изчистих си ги и ги мятам У ТИГАНЯ директно!!!Докат станат,ще хакна една скоросмъртница с дом.салатка

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

-
- вече хвърля и на тежко
Печен петнаисет килограмов толстолоб на фурна,кат агне малиииии,или пържен и залят с със оцет олио и чесън не е истина.А и студена биричка или винце,ееееех сърце.

То кво излезна вички малко или много сме ...месари.Месари ,ама с мярка

- каридата
- учете се от него
Ей тва е истината.Аз от сладководните взимам костур,уклей и мазни каракуди.А инък у нас винаги има няква морска,я маринована ,я чируз,я солена,я веена.И рапани и миди също.Просто в нащо семейство винаги се е яло риба.месари.Месари ,ама с мярка
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- krokibg
- учете се от него
Чапи,нещо не те разбрах правилно май,какво да ми изтупатchapara написа:'или да му изтупат ментетоvalmet написа:може да скиваш някоя стара позната?![]()
![]()
![]()

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- var4o
- вече хвърля и на тежко
И аз ям риба–я–па–я
Обичам морската без попчетата
А от сладководната(оклей,костур и ч.мряна).
Ха наздраве на всички включили се в тази сладка кулинарна тема

Обичам морската без попчетата

А от сладководната(оклей,костур и ч.мряна).
Ха наздраве на всички включили се в тази сладка кулинарна тема

Последно промяна от var4o на Пет Авг 21, 2009 12:04 am, променено общо 1 път.
- var4o
- вече хвърля и на тежко
Май другите са преяли и са заспали

- krokibg
- учете се от него
Май другите са преяли и са заспали
Няма такова нещо,просто хората бяга напред-назад за да им се слегне виното и рибата че да има място за още

И така,излезе че всичко живо плющи риба и други водни твари,кат за световно.То аз не съм очаквал и друго.няма как да си рибар и да не ядеш риба.Е,има и десетина човека които не кусат,но те просто не я понасят като храна а обичат само да я хващат,което ги прави маааалко по-различни от нас,дето също сме рибари но си и хапваме рибката.Плющете риба и бира и ще живеете 100 години,тя е задължителна в седмичните менюта на хората от белия свят и нинимум един ден в седмицата е рибен.Тази тема и отговор на някой хора,които се опитват да ни изкарат месари и виждатели,аз си пускам всичката риба,правете го и вие.Да,ама не !!! Хората са яли,ядат и няма да престанат да ядат риба,колкото и касапски да изглежда това в очите на хората които практикуват метода Хвани и Пусни.Поздрав на всички,много Ви моля,яжте риба но не прекалявайте

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- кандидат преподавател
Абе като се замисля познавам някой и друг рибар дето не ядат риба ама то щот са капризни от към храната.А иначе и в казармата ни даваха един път седмично риба .Ям я и ще продължавам да я ям 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- bradata
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добър ден на всички. Искам да кажа, че снощи след работа си купих треска (рибата)
и си я панирах с царевично брашно. Обилно я полях с бира! Нека ми е зле!
Просто не се сдържах! 

Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
- barutchiata ©
- Администратор
И аз ям риба, и да ви кажа честно, най ми е сладко хванатата от мен.Уважавам мненията на всички, кой иска да пуска, кой иска да си взема рибата, стига да е в границите на разумното и позволеното.
- bradata
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Абсолютно съм съгласен! И аз си взимам по някоя риба (ако успея да си хвана)barutchiata © написа:И аз ям риба, и да ви кажа честно, най ми е сладко хванатата от мен.Уважавам мненията на всички, кой иска да пуска, кой иска да си взема рибата, стига да е в границите на разумното и позволеното.

Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
-
- и господ не е толокова добър
Яжте колкото искате и колкото можете, но е хубаво да се пускат трофейните риби.Причината е че вече са рядкост. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Не обичам да пиша в "разни", но въпросът е принципен и ще се изокам и аз.
Риба ям. Обичам и джолан, и бахур и шкембе чорба. Като се замисля, всичко ям. И пия. Ама се напивам вече по-рядко. Знам че е вредно, но поне след 30 години яко пушене отказах цигарите. Пуша на муфта като се напия, ама не ми е кеф. Спрях да превишавам често скоростта, за последните 5 години имам само един фиш. Платих си сметката за телефон от 2001-ва г. с 900 лв лихва, оправих си спирачките на колата и възнамерявам да я минавам вече по първия начин. Спрях да тегля емпетройки и пиратски филми, купих си легален уиндоус и офис пакет. Ползвам безплатен антивирус. Не изневерявам на жена си и спрях да вземам назаем пари от приятели и роднини. Спрях и да давам, за да не ги карам да се чувстват неудобно. Не давам вече рушвети. Бакшиши също. Не хвърлям вече десет дънни въдици, даже никакви дънни вече не хвърлям. Последното серкме ми го откарднаха заедно с колата през 99-та. Пускам маломерната и дребна риба. Пускам и всичката риба, която не мога да съхранявам, не знам какво да правя или когато съм извън района на града. Уважавам закона. Жалко, че често е преписван от идиоти. И понеже не съм идиот от време на време го заобикалям. И риба ям.
Риба ям. Обичам и джолан, и бахур и шкембе чорба. Като се замисля, всичко ям. И пия. Ама се напивам вече по-рядко. Знам че е вредно, но поне след 30 години яко пушене отказах цигарите. Пуша на муфта като се напия, ама не ми е кеф. Спрях да превишавам често скоростта, за последните 5 години имам само един фиш. Платих си сметката за телефон от 2001-ва г. с 900 лв лихва, оправих си спирачките на колата и възнамерявам да я минавам вече по първия начин. Спрях да тегля емпетройки и пиратски филми, купих си легален уиндоус и офис пакет. Ползвам безплатен антивирус. Не изневерявам на жена си и спрях да вземам назаем пари от приятели и роднини. Спрях и да давам, за да не ги карам да се чувстват неудобно. Не давам вече рушвети. Бакшиши също. Не хвърлям вече десет дънни въдици, даже никакви дънни вече не хвърлям. Последното серкме ми го откарднаха заедно с колата през 99-та. Пускам маломерната и дребна риба. Пускам и всичката риба, която не мога да съхранявам, не знам какво да правя или когато съм извън района на града. Уважавам закона. Жалко, че често е преписван от идиоти. И понеже не съм идиот от време на време го заобикалям. И риба ям.