Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Аз ям риба !!!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Аз ям риба !!!
sestrata написа:Не обичам да пиша в "разни", но въпросът е принципен и ще се изокам и аз.
Риба ям. Обичам и джолан, и бахур и шкембе чорба. Като се замисля, всичко ям. И пия. Ама се напивам вече по-рядко. Знам че е вредно, но поне след 30 години яко пушене отказах цигарите. Пуша на муфта като се напия, ама не ми е кеф. Спрях да превишавам често скоростта, за последните 5 години имам само един фиш. Платих си сметката за телефон от 2001-ва г. с 900 лв лихва, оправих си спирачките на колата и възнамерявам да я минавам вече по първия начин. Спрях да тегля емпетройки и пиратски филми, купих си легален уиндоус и офис пакет. Ползвам безплатен антивирус. Не изневерявам на жена си и спрях да вземам назаем пари от приятели и роднини. Спрях и да давам, за да не ги карам да се чувстват неудобно. Не давам вече рушвети. Бакшиши също. Не хвърлям вече десет дънни въдици, даже никакви дънни вече не хвърлям. Последното серкме ми го откарднаха заедно с колата през 99-та. Пускам маломерната и дребна риба. Пускам и всичката риба, която не мога да съхранявам, не знам какво да правя или когато съм извън района на града. Уважавам закона. Жалко, че често е преписван от идиоти. И понеже не съм идиот от време на време го заобикалям. И риба ям.
Е тва е.Точно имного ясно си каза всичко

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- barutchiata ©
- Администратор
sestrata написа:Не обичам да пиша в "разни", но въпросът е принципен и ще се изокам и аз.
Риба ям. Обичам и джолан, и бахур и шкембе чорба. Като се замисля, всичко ям. И пия. Ама се напивам вече по-рядко. Знам че е вредно, но поне след 30 години яко пушене отказах цигарите. Пуша на муфта като се напия, ама не ми е кеф. Спрях да превишавам често скоростта, за последните 5 години имам само един фиш. Платих си сметката за телефон от 2001-ва г. с 900 лв лихва, оправих си спирачките на колата и възнамерявам да я минавам вече по първия начин. Спрях да тегля емпетройки и пиратски филми, купих си легален уиндоус и офис пакет. Ползвам безплатен антивирус. Не изневерявам на жена си и спрях да вземам назаем пари от приятели и роднини. Спрях и да давам, за да не ги карам да се чувстват неудобно. Не давам вече рушвети. Бакшиши също. Не хвърлям вече десет дънни въдици, даже никакви дънни вече не хвърлям. Последното серкме ми го откарднаха заедно с колата през 99-та. Пускам маломерната и дребна риба. Пускам и всичката риба, която не мога да съхранявам, не знам какво да правя или когато съм извън района на града. Уважавам закона. Жалко, че често е преписван от идиоти. И понеже не съм идиот от време на време го заобикалям. И риба ям.
Кефиш батка!
sestrata написа:Не обичам да пиша в "разни", но въпросът е принципен и ще се изокам и аз...

Е тва е, добрите момчета отиват в Рая!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Много добре написано,и аз понеже не обичам да давам рушвет ,та ще плащам акт.Вчера направих ревизия във фризера и установих,че са ме ограбили,егати само некакви замразени белки и подхранки са ми останали,нито една люспа няма.Ами време е да се ходи за риба,то се видя,че и легнал да стоя,гърба няма да мине д...а и шипове и чудо.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Етва е темата
Аз от рибите ям само пРъжена цацичка и скумрийка печена

Аз от рибите ям само пРъжена цацичка и скумрийка печена

-
- учете се от него
Да бе закъснял ела да видиш на пазара що риба има
и сичката он я зарежда 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- разбира нещата
Ще пиша за 2-ри път в темата.Браво на г-н Вичев...платики,каракуди,кефал,алай,перки и т.н,как да ги яде човек...та то си е направо мъка.Ама шаранче,щука,беличка,хамериканки,костури други ядливи видове,как да ги подмина
Пържени,на грил и фурна 

-
- вече хвърля и на тежко
Аз риба не хапвам,и жената и щерката!Направихме опити с прясна пастърва-е не е като пастърма!Понякога се сещам за кротушките,които ловяхме като деца и след това хапвахме препържени в свинска маз.Вече кротушки няма в реката,а и мазнината не съм сигурен дали е от свине!
-
- научил се да хвърля
Незнам защо, но с дреболиите не ми прави кеф да практикувам хапни - плювни. Друго си е едно трофейно на скаратаsnegk написа:Яжте колкото искате и колкото можете, но е хубаво да се пускат трофейните риби.Причината е че вече са рядкост.

Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
-
- и господ не е толокова добър
Пак ли ма сънуваuzov написа:Незнам защо, но с дреболиите не ми прави кеф да практикувам хапни - плювни. Друго си е едно трофейно на скаратаsnegk написа:Яжте колкото искате и колкото можете, но е хубаво да се пускат трофейните риби.Причината е че вече са рядкост.А пък колкото са по рядки толкова повече се ослаждат

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
ами то бракониерите като не можете друго да си хванете,я паламудче,я леферче ще се мъчете с риба масова употребапетко стоянов написа:Етва е темата![]()
Аз от рибите ям само пРъжена цацичка и скумрийка печена![]()

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Моряка
- кандидат преподавател
Явно сте изяли рибата
Сменям зарган за кокошка,аз бирата и с кокошка мога да пия

А сега де? 

- Николай Неделков
- учете се от него
И кое ти се ослажда
10 кила шаран смърдящ на тиня и с 3 сантима маз по него...
Карай , всеки сам си преценява , пък и закона го озволява.
Предпочитам да взема маломерна каракуда , отколкото трофейна

10 кила шаран смърдящ на тиня и с 3 сантима маз по него...
Карай , всеки сам си преценява , пък и закона го озволява.
Предпочитам да взема маломерна каракуда , отколкото трофейна

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
Трофей е съпругата ми,щото е умна и съ съпротивляваше грамотно,ма нещастните риби къв трофей могат да бъдат?А да не се принизяваме толкоз,ако и да сме прост народ.Рибата е обект за чесане на крастата,за релакс,освен това не лоша храна,даже полезна,но не следва да бъде фикс-идея откъм размери и тегло,щото на оня свят няма как да си пренесеш "стената на славата" и найш колко им пука там дали си ловил кротушки или сомове и шарани по 60 и повече оки
Яжте риба и пийте редовно умерени количества алкохол-гаранция за успешен и спокоен живот! 

- krokibg
- учете се от него
Баси ма...та,на майтап пуснах темата и стана мазало
Яжте и пийте,кой-каквото му душа сака и не се притеснявайте да се възползвате от законнит си права,в това число и да си хапнете от хванатата лично риба.Трофеи съм пускал,пускам и няма да спра да пускам,но ако не съм ял дълго време любимата ми риба,ебах го в трофея,ще му видя сметката ако е от до 30 и е от рибите,които ги има.Ако рибата е 50-6- и нагоре кила,просто си отива на дъното и продължава да се опитва да вземе на някой стръвта.Макар да съм луд по месото на Бяла и Сом,това не означава че постоянно мъкна торби и чанти.Преди време,имаше спор пак потемата Хвани-Пусни и на чист БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, обясних че хората са правили много кратно иследвания и е доказано че е сто пъти по добре да се вземе за ядене голяма и стар риба,отколкото млада и в пъти по-продуктивна риба,която хвърля по-здрав хайвер и на всичкото отгоре и в по-големи количества,годен да се оплоди !!! Това са факти,и руските учени са го доказали.Така че,по-добре да се пускат обратно риби от три до 6-7кг,отколкото стари чанти,които вече не са толкова продуктивни.Това незначи че няма да върна 70кг сом,обратно в язовира,но до 3 кг соччета,просто щом направих първите си успешни сомски риболови,започнах да ги освобождавам,меднага след фотосеанса.Поздрав на всички и на здраве

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!