Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Инфо за Тошков чарк?
Модератор: Paublo_Eskobar
Инфо за Тошков чарк?
Колеги,някой да има прясно инфо за язовира? Много одавна не съм бил на това райско кътче и нямам никаква информация.Излиза ли нещо,какво и къде?
Благодаря.
Благодаря.
TICA FAN
Re: Инфо за Тошков чарк?
Колега, преди десетина дни минах от там. Язовирът е забранен за риболов. Но това, което ме впечатли особено много, е мръсната и изключително миризлива на блато вода. Кучето ми се изкъпа няколко пъти и мога да кажа със сигурност, че поне една седмица продължаваше да смърди на блато, независимо, че всеки ден го къпехме във ваната на хотела /на яз. "Голям Беглик"/. Дано информацията ми да ти е от полза. Успех!
... на Тошков чарк - пълен застой. Боровинките ги обраха , ягодите ги изядоха , а гъби няма понеже скоро не е валяло...
... а колкото до природата ... от тия високи борове никва природа не видях....

... а в добрите години там хващах ей таквиз рибоци:

... и като си тръгвахме оставях лагера по този начин:

.... а на следващата година нито лагер , нито риба , нито лагер , нито риба... и така до пълното унищожаване на тоя иначе прекрасен водоем....
Не рушете , моля ви!
и пускайте пъстървовите ако все още е останала някоя и случайно се закачи на въдицата!

... а колкото до природата ... от тия високи борове никва природа не видях....

... а в добрите години там хващах ей таквиз рибоци:

... и като си тръгвахме оставях лагера по този начин:

.... а на следващата година нито лагер , нито риба , нито лагер , нито риба... и така до пълното унищожаване на тоя иначе прекрасен водоем....
Не рушете , моля ви!
и пускайте пъстървовите ако все още е останала някоя и случайно се закачи на въдицата!
Като гледам отзивите не са много добри.Благодаря за отговорите.Едно време беше чисто,приятно пък и по-някоя риба имаше.
TICA FAN
там сега е пълно мъртвило наскоро ходих там с нощувка и само едно малко шаранче около половин кило,което си го върнах директно