Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

kутия за совалки
Модератор: emo vasilev
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
kутия за совалки
Първо искам да благодаря на колегата Митев от Добрич за съдействието и подаръка ,който ми направи.Митев благодаря ти приятелю,за другото си знаеш.Та към изпълнението.В моята платформа Behr,има място за 14бр.совалки и то трябва да се намаляват ,защото мястото е по-тясно с близо 1см. от предлагания размер на совалки.Отдавна ми се въртеше из главата направата на такова нещо-оригинални на Мило и на Райв не са по джоба ми ,в смисъл излишни разходи.След като видях на Митев масичките ,които е сглобил си казах ето това е моя човек,той ако не с друго поне с акъл ще ми помогне.След кратка консултация и уточняване на размери,колегата още на другия ден ми изпрати профилите и сглобките за тях.Днес в недовършен вид като цяло се получи нещо такова

осдтана да монтирам горния капак,да сложа някакви гумички за крака отдолу и дръжка за носене ,както и закопчалки за отделните модули.При завършен вид ще се поберат 48бр. совалки в бойна готовност +14 в стола си е направо разхищение

осдтана да монтирам горния капак,да сложа някакви гумички за крака отдолу и дръжка за носене ,както и закопчалки за отделните модули.При завършен вид ще се поберат 48бр. совалки в бойна готовност +14 в стола си е направо разхищение

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: kутия за совалки
Благодаря ти,вече не ми е нужна!Тези са ми предостатъчни като брой.shekira написа:ако искаш и аз ще ти спретна една.
Браво Ице изглежда супер покажи я и в завършен вид.И аз имам нужда от такава кутия,това е страхотна идея .Браво

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ти приготви още видии,че ми дойдоха къси тия където ми дадеnedved3 написа:Браво Ице изглежда супер покажи я и в завършен вид.И аз имам нужда от такава кутия,това е страхотна идея .Браво![]()
![]()

-
- научил се да хвърля
направих си същите и ги "прикачих" като тавички на платформата
малко си поиграх и извадих с фрезата профила за мрежата
после залепих дъното /моя вариант е от шперплат/ и тавичките лягат напълно плътно една върхиу друга
п.п. ето заради такива хора пиша/чета в този форум
успех на всички ръкоделци

малко си поиграх и извадих с фрезата профила за мрежата
после залепих дъното /моя вариант е от шперплат/ и тавичките лягат напълно плътно една върхиу друга
п.п. ето заради такива хора пиша/чета в този форум
успех на всички ръкоделци

零八九五一一二三四五
Ок нямаш проблеми с видиите

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
При мен няма как да ги монтирам към платформата,ще ги нося като отделен модул.Мислех вариант с надстройка на сандъка,но ширината е малка,та ги подстригвам малко,както писах по-горе.Ако някой от Пловдив знае къде се продават дръжки ,като тия на дипломатическите куфарчета,Прогрес нали го разграбиха,там се произвеждаха всякакви такива анджаклами и си ги продаваха във фирмения магазин.