Моля ви за съвет

Модератор: sapuna

naskoBG
новобранец
новобранец

Моля ви за съвет

Мнение от naskoBG »

Понеже сам нов (рибар) , но много запален ... искам малак съвет http://www.alem-fishing.com/rods.php?vi ... hakespeare избрал сам си 1138 POTENZA TELE SPIN ако някои види по добра пръчка от тази ...на прилична цена :P да ми каже и за какво става пръчката(дънна или плескарка)
А също сам си харесал една макара http://www.alem-fishing.com/reels.php?v ... &bearing=4 най-долната (2402 ODYSSEY RD) помогнете плс ...знам че сам новак... но ще съм благодарен на някой ако ми помогне :oops: :oops: :oops:
Daro
новобранец
новобранец

Мнение от Daro »

Колега за въдицата мисля че е за спинингов риболов- като се ръководя от наименованието. Моят съвет е да отидеш направо в магазина, където може да получиш компетентно мнение от продавачите. Това е от мен и наслука!
Аватар
Carp Master
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Carp Master »

Абе колега ти риболов не тежко или на леко ще ги ползваш :?: :?: :?:
naskoBG
новобранец
новобранец

Мнение от naskoBG »

Колега , на тежко ...иначе ко удари :)
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Колега, тези пръчки са за спинингов риболов. Щом си решил да ловиш основно на тежко избери си нещо по подходящо. Може би най-добре е да идеш в магазин и да се довериш на продавачите
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Монтажи за риболов”