Ще одскоча до Душанци

Модератор: Кърцата

6aran_som
новобранец
новобранец

Ще одскоча до Душанци

Мнение от 6aran_som »

:partyman: :partyman: Колеги ще одскоча до Душанци,ако някой има актуална информация какво кълве и на каква стръв да драсне два реда.Благодаря предварително и наслука!!!!!!!!! :partyman: :partyman:
sote
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Ще одскоча до Душанци

Мнение от sote »

hasSyn4o
новобранец
новобранец

Мнение от hasSyn4o »

за един ден два жълти картона :evil: ,пиши на кирилица
slivnalia
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

hasSyn4o написа:neznam 4ul sam 4e stava za pluvka ama za duno ne 6oto ima mnogo vodoraslii mai :wink:
Може,може :D :D :D
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
6aran_som
новобранец
новобранец

Мнение от 6aran_som »

:partyman: :partyman: В събота отивам аз съм от пирдоп и съм местен но от един месец не съм ходил.А найстина има много закачки по дъното но не водорасли.Научих една случка затова ще ви я разкажа.Душанци е много хубав язовир,но крие свойте тайни преди около един месец пазача на кулата взел гаджето си,взели лодка и почнали да се разкарват.По едно време спрели и пазача видял един гръб ненадейно той извадил пистолета си и се едно прави кев на гаджето си той изтрелял три коршума по кърба а те одарили се едно удрят на камък след това тайнственото животно махнало с опашката й се отправило към дъното, а девойката изобщо не го е видяла тя е била с гръб.Пазача твърти че това е сом и то около 2,50м.Та все пак внимавайте като влизате с гоменячките да захранвате и тъй подобни.Аз нйкога не съм смятал че на душанци има такива туловища.Най-голямата риба която съм вадил там това е една щука 9 кила,но това беше преди три години.Незнам но преди две години кокато го зарибяваха с шаранчета от тогава душанци се активизира започна да дава риба,но не само шаранчета а и други от рода на платика,уклеи,щука.Сега ния месните събираме пари и ще го зарибяваме със бяла риба до сега никой не е пробвал да развъди бяла риба.Е това е на кратко за Душанци.Чао и Наслука!!! :partyman: :partyman:
Последно промяна от 6aran_som на Чет Авг 27, 2009 8:24 pm, променено общо 1 път.
Аватар
t68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от t68 »

6aran_som написа::partyman: :partyman: В събота отивам аз съм от пирдоп и съм местен но от един месец не съм ходил.А найстина има много закачки по дъното но не водорасли.Научих една случла затова ще ви я разкажа.Душанци е много хубав язовир,но крие свойте тайни преди около един месец пазача на кулата взел каджето си,взели лодка и почнали да се разкарват.По едно време спрели и пазача видял един гръб ненадейно той извадил пистолета си и се едно прави кев на гаджето си той изтрелял три коршума по кърба а те одарили се едно удрят на камък след това тайнственото животно махнало с опашката й се отправило към дъното, а девойката изобщо не го е видяла тя е била с гръб.Пазача твърти че това е сом и то около 2,50м.Та все пак внимавайте като влизате с гоменячките да захранвате и тъй подобни.Аз нйкога не съм смятал че на душанци има такива туловища.Най-голямата риба която съм вадил там това е една щука 9 кила,но това беше преди три години.Незнам но преди две години кокато го зарибяваха с шаранчета от тогава душанци се активизира започна да дава риба,но не само шаранчета а и други от рода на платика,уклеи,щука.Сега ния месните събираме пари и ще го зарибяваме със бяла риба до сега никой не е пробвал да развъди бяла риба.Е това е на кратко за Душанци.Чао и Наслука!!! :partyman: :partyman:
и аз съм от пирдоп но мога да твърдя че на кулата няма никакъв пазач от кой си чул тази легенда не знам ама явно е оплашил каджето си с тези три коршума по кърба и те одарили па все пак внимавайте с гоменячките да не изплува някое туловище от тези дето си лежат на дъното като биволици :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
6aran_som
новобранец
новобранец

Мнение от 6aran_som »

t68 написа:
6aran_som написа::partyman: :partyman: В събота отивам аз съм от пирдоп и съм местен но от един месец не съм ходил.А найстина има много закачки по дъното но не водорасли.Научих една случла затова ще ви я разкажа.Душанци е много хубав язовир,но крие свойте тайни преди около един месец пазача на кулата взел каджето си,взели лодка и почнали да се разкарват.По едно време спрели и пазача видял един гръб ненадейно той извадил пистолета си и се едно прави кев на гаджето си той изтрелял три коршума по кърба а те одарили се едно удрят на камък след това тайнственото животно махнало с опашката й се отправило към дъното, а девойката изобщо не го е видяла тя е била с гръб.Пазача твърти че това е сом и то около 2,50м.Та все пак внимавайте като влизате с гоменячките да захранвате и тъй подобни.Аз нйкога не съм смятал че на душанци има такива туловища.Най-голямата риба която съм вадил там това е една щука 9 кила,но това беше преди три години.Незнам но преди две години кокато го зарибяваха с шаранчета от тогава душанци се активизира започна да дава риба,но не само шаранчета а и други от рода на платика,уклеи,щука.Сега ния месните събираме пари и ще го зарибяваме със бяла риба до сега никой не е пробвал да развъди бяла риба.Е това е на кратко за Душанци.Чао и Наслука!!! :partyman: :partyman:
и аз съм от пирдоп но мога да твърдя че на кулата няма никакъв пазач от кой си чул тази легенда не знам ама явно е оплашил каджето си с тези три коршума по кърба и те одарили па все пак внимавайте с гоменячките да не изплува някое туловище от тези дето си лежат на дъното като биволици :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Абе ти си правиш тажак ама тази история съм я чувал от трима човека.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”