Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Правила- Н. С. 6
Модератор: sapuna
Re: Правила- Н. С. 6
Колеги,започвате лека полека да разцепвате нещата.На път сме да разрушим една хубава традиция,като националните срещи.Никой не е казал,че се забранява алкохола,музиката и веселбата до зори.Напротив - тези неща са просто задължителни.Идеята бе,да не се ползват огнестрелни оръжия и да не се карат колите между палатките,където спят малки деца и жени.Любака много добре и ясно го каза.Не виждам абсолютно никакъв казармен ред,както го изкарвате.
Ако ще си правим среща 10 души,просто няма смисъл.Така ,че се стягайте и всички на язовира.Смятам,че неприсъствието на ключови хора,които винаги са били по-срещите,без основателни причини е несериозно и лека полека ще разруши цялата хубава идея на мероприятието.
Ако ще си правим среща 10 души,просто няма смисъл.Така ,че се стягайте и всички на язовира.Смятам,че неприсъствието на ключови хора,които винаги са били по-срещите,без основателни причини е несериозно и лека полека ще разруши цялата хубава идея на мероприятието.
TICA FAN
-
- кандидат преподавател
За това че се веселиме и прекарваме хубаво значи ли че сме алкохолици и прос народ,ако някой си е позволил волности и на сутринта е съжелявал не трябва вината да се стоварва върху всички,всеки си има глава на раменете и трябва да мисли,аз само бях пил 2 бири и накарах Васко да ме кара до Пловдив и обратно за което му благодаря и някои които не го познават като човек и не разбират от майтап да не пишат врели некипели и налагат морален кодекс.
-
- кандидат преподавател
Приятели мой, Моля ви не издребнявайте, дайте да не разваляме това което всички чакаме с нетърпение.Умолявам ви дайте да спрем до тук.Чакам с нетърпение да се видим на срещата.Поздрави и бъдете здрави

- krokibg
- учете се от него
Краси,кой е казал нещо за твоето ходене до Пловдив ??? Кой е казал че си/сме алкохолици ??? Моля те,вземи се в ръце и наистина да се спрем че всичко ще се усере накрая заради криво четене както давола чете евангелието.Аз като пия,алкохолик ли съм ??? Ще си пием и ще си пеем,затова е срещата,да се видим с приятели и да пием по ракияКраси_поборника написа:За това че се веселиме и прекарваме хубаво значи ли че сме алкохолици и прос народ,ако някой си е позволил волности и на сутринта е съжелявал не трябва вината да се стоварва върху всички,всеки си има глава на раменете и трябва да мисли,аз само бях пил 2 бири и накарах Васко да ме кара до Пловдив и обратно за което му благодаря и някои които не го познават като човек и не разбират от майтап да не пишат врели некипели и налагат морален кодекс.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Явно и в момента си натряскан! Четеш през редовете, без да вникваш какво ти говорят другите! Възпитавай си момченцето от снимката ти като си искаш... но ако го Видиш изгорено, простреляно, премазано... никой няма да може да ти помогне!Краси_поборника написа:За това че се веселиме и прекарваме хубаво значи ли че сме алкохолици и прос народ,ако някой си е позволил волности и на сутринта е съжелявал не трябва вината да се стоварва върху всички,всеки си има глава на раменете и трябва да мисли,аз само бях пил 2 бири и накарах Васко да ме кара до Пловдив и обратно за което му благодаря и някои които не го познават като човек и не разбират от майтап да не пишат врели некипели и налагат морален кодекс.
Извинявам се за думите ми, но факта е факт! Лично Аз вече си промених мнението за твоята личност! Явно Главата ти, наистина не може да направи разлика между свобода и свободия! В това общество не си сам.

Напъвах се да правя приятни срещите и с подаръци и с приятелство.... но заради такива като теб съм доста разочарован.

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
Kapone в момента съм на работа и отговарям за 150 човека, не искам да изпадам в подробности просто преценявай хората които познаваш а за тези които не познаваш нямаш думи.