Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Питане към по - вещите
Модератори: emo vasilev, alekst
Питане към по - вещите
Заминавам на командировка за седмица във Финландия .Сигорно ще имам и малко свободно време , та някой знаели какво се лови там и на какви такъми - за да не остана като в небрано лозе 

Красимир от Балчик
- man1966
- ще става разбирач
Re: Питане към по - вещите
Земи си блеснарка,с малко блесни и воблери.Щуки -тупалки от по 10 и повече кила.Само не знам с разрешителните за риболов как стоят нещата.к7650 написа:Заминавам на командировка за седмица във Финландия .Сигорно ще имам и малко свободно време , та някой знаели какво се лови там и на какви такъми - за да не остана като в небрано лозе
Я елате рибенца при батко...
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Финландия
Във Финландия има ОГРОМЕН брой езера с много риба - доколкото съм чел много сьомга и разбира се всякаква друга.
Не съм много сигурен, но май се плаща за определен срок(нещо като винетна система), може и да не е скъпо.
Не съм много сигурен, но май се плаща за определен срок(нещо като винетна система), може и да не е скъпо.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Финландския риболов
Ето още малко
Блазе ти колега.Обещай,че ще покажеш нещо като се завърнеш.Може и пейзажи!Успех!
Ето още малко
Блазе ти колега.Обещай,че ще покажеш нещо като се завърнеш.Може и пейзажи!Успех!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка: