Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Зимница р.Тунджа таранка и кефал
Модератор: bobopeli
- Pachko
- новобранец
- Обратна връзка:
Зимница р.Тунджа таранка и кефал
Здравейте рибари, дълго се чудих къде да отпраша Събота и Неделя и реших да опитам пак на Тунджата. Този път ме посъветваха да разпъна такъми край село Зимница ( посока с.Милево) Старозагорско. И не сгреших Таранка на дъно - пружина, плувка - бял, земен червей и хляб. Яко кълване и добър улов. Към 18.00 подгони и кефала че и едър, на малка рибка на плувка. За мераклиите на голямото кълване препоръчвам тази дестинация. Наслука на всички, аз си начесох крастата. Е малко настинах, ма какво от това - Сухо Дупе риба не яде.
По-голям Шаран от рибаря няма!!!
- dddinev_27
- новобранец
- Pachko
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте колеги, ако пътувате от София минете през подбалкана, София Сливен Бургас. След Казанлък посока Сливен отбийте за село Ветрен, след с Ветрен, хващате пътя за Зимница, малко след центъра в ляво е пътя за с. Милево, на около 3-4 км в ляво има една местност покрита с тополи, 4ерния път се вижда много добре. По черния път имате около 10-на минути шофиране и излизате буквално на реката. Дано да съм могъл да Ви ориентирам. И съм сигурен че ако го откриете ще имате добра слука. Майсторите на сулка също биха се пробвали. Вадят между кило и три.
По-голям Шаран от рибаря няма!!!
- dddinev_27
- новобранец
- dddinev_27
- новобранец