Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Инфо за река Дунав
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Инфо за река Дунав
Колеги много Ви моля дайте малко инфо за риболов по река дунав.Мислим с приятели да ходим другата седмица за 2-3 дена с преспиване и понеже ще ни бъде за първи път ще ви бъда безкрайно благодарен,ако споделите вашия опит смен.Ако може също така да ми кажете точно къде да отидем и как се стига до там,като се има впредвид,че ние сме от София.Също така със какви такъми и за каква риба да се подготвим.
Голяма риба хвани,Голяма дума не казвай
- Ванко
- научил се да хвърля
Re: Инфо за река Дунав
Виж тук http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=8939 ако ти върши работа.CRAZY_FISHER написа:Колеги много Ви моля дайте малко инфо за риболов по река дунав.Мислим с приятели да ходим другата седмица за 2-3 дена с преспиване и понеже ще ни бъде за първи път ще ви бъда безкрайно благодарен,ако споделите вашия опит смен.Ако може също така да ми кажете точно къде да отидем и как се стига до там,като се има впредвид,че ние сме от София.Също така със какви такъми и за каква риба да се подготвим.
Желая ви чудесно прекарване.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
-
- новобранец
Re: Инфо за река Дунав
Много ти Благодаря Ванко за инфото.Мисля,че ще свьрши чудесна работа.Ванко написа:Виж тук http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=8939 ако ти върши работа.CRAZY_FISHER написа:Колеги много Ви моля дайте малко инфо за риболов по река дунав.Мислим с приятели да ходим другата седмица за 2-3 дена с преспиване и понеже ще ни бъде за първи път ще ви бъда безкрайно благодарен,ако споделите вашия опит смен.Ако може също така да ми кажете точно къде да отидем и как се стига до там,като се има впредвид,че ние сме от София.Също така със какви такъми и за каква риба да се подготвим.
Желая ви чудесно прекарване.
Голяма риба хвани,Голяма дума не казвай