Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

река Камчия
Модератор: sapuna
река Камчия
Здравейте колеги моляви ако някой има инфо за риболов около устието да сподели. Благодаря предварително. 

Последно промяна от ivann на Сря Сеп 02, 2009 11:24 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Re: Камчия
Преди около седмица бяхме на язовира . Отидохме от село Подвис мисля че Карнобатско се води . Намерихме доста дълбоко място около 6 метра бой. Излизаше предимно едра гърбавица и червеноперка. Към 8-9 вечерта захранихме и около 12-01 сутринта одари един шаран около 1.5 на плувка . Имаше и някакви хора цяла вечер обикаляха с някаква лодка и пробхава на кльонк но незнам дали имаше резултат. Хора пробваха и на блесни излизаха костури. Също излизаха и каракуди но неможахме да хванем някоя с която да се хвали човек . Ловихме предимно на жито ( пробвай това сигурен съм че ще ти даде резултат докато вариш житото изсипи един степ ягода или малина струва 0.20 стотинки ) . А вечерта ловихме само на царевица . И ако ходиш с преспиване си вземи топли дрехи защото вечерта става наистина много студено . Дано съм ти бил от полза
Благодаря колега.
Ако някой може да сподели още нещо 

-
- научил се да хвърля
Като се върнеш кажи къде си бил и какъв е бил резултата защото аз доста често ходя там и ще ми е от ползаivann написа:Благодаря колега.Ако някой може да сподели още нещо

ОК, но ще мие за първи път там и незнам какво щесе получи.