Малко помощ?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Малко помощ?

Мнение от Спец-костур »

Эдравейте , колеги , искам да попитам шофьорите във форума един въпрос. Эначи стана така , че в понеделник си внесох документите в КАТ , като си платих эа експресно иэдаване на книжка. Каэаха ми да отида в Сряда т.е. вчера , но имах работа иэвън града и неуспях. Та въпросът ми е има ли проблем да си я вэема примерно днес или утре ? эащото доколкото раэбрах , когато си иэкарваш книжка эа първи път, както мен , се ходи на някакво специално връчване , което се провежда в уречения ден. Благодаря предварително эа помощта !
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Re: Малко помощ?

Мнение от drat »

Мисля, че не е проблем да си вземеш тефтера и по-късно.
Честита ти книжка и много безаварийни километри. :drinkers:
Изображение
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

При мен стана абсолютно същото само че беше преди години.Закъснях с един ден а книжката ми беше експресна.Даже отидох в 16:55(работят до 17:00) и нямаше никакъв проблем.Отивай да я взимаш и карай внимателно,желая ти безаварийно шофиране.Наслука :drinkers:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Спец-костур написа:иэкарваш книжка эа първи път, както мен , се ходи на някакво специално връчване
Баце това е идея все още.... ще пускат образувателни филми за насърчаване и поучаване :wink: и не само на новите.... а за всеки който подменя, придобива, възстановява и тн. В София даже докато чакаш да си плагиш глобата, един час ти пускат на едни плазми в КАТ Катострофи :shock:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

AL KAPONE написа:В София даже докато чакаш да си плагиш глобата, един час ти пускат на едни плазми в КАТ Катострофи :shock:
Тя тия филмчета с катастрофите си вървят постоянно,въпроса е кой ги гледа.Все си мисля, че идеята с образователните филми е безсмислена,някой като е решил да се прави на състезател и 100 филма да му пуснаш си е все тая :wink:
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Спец-костур »

Благодаря на всички эа информацията! Окаэахте се прави и си вэех книжката беэ никакъв проблем :wink: Очаквайте множество репортажи от околните водоеми теэи дни :lol: :lol: :lol:
Успех и наслука :P
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Бате жив и здрав да си,безаварийно шофиране ти желая.Да обиколиш всички язовири :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”