Съвет за спининг

Модератор: sapuna

ribata.92
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Съвет за спининг

Мнение от ribata.92 »

GODFATHER написа:Взе да става интересно :D

Сега на въпроса на колегата, за тези пари около 100лв. за комплект ще трябва да направиш компромис и то не малък :wink:

Ако сега прохождащ в спиннга вземи си това:
1. Лазер пауър Х(30-60) http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=5802 - 66лв.
или Чери на Барклей(20-40) http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=902 - 55лв. и двете са на 2,7м.

2. Шимано Аливио 4000 - около 50лв
3. Лазер Дунатрон(плетено влакно-брейд) - да държи около 13кг. в либри е 30-около 35лв.
4. Известен брой блесни и воблери-зависи от марката и броя=лв.???
5. И ходене, редовно, не е нужно да въртиш по цял ден.Ако имаш днес 30мин. свободни ходи на реката и върти!!!!

Марица е чудесна река и редовното ходене е свързано с распери, щуки и сомове!

Такъмите, които съм ти посочил са изпитани лично от мен и мои колеги, здрави са и няма начин риба да ги строши!!!!
Като повъртиш година две, сам ще прецениш дали Спийдмастер или Авид да си вземеш, както и Шибано или Дайба: :wink:

Наслука и ходене по реката РЕДОВНО!!!
Че аз затова съм ги взел - всеки ден на реката,а като почна училище през свободното време,но събота и неделя най-вече.Мерси за съветите,сега ще пообмисля какво да подбера и взимам.Догодина живот и здраве ще взема нещо поскъпичко и добро ;).Не че и сега не мгоа,но предпочитам да отидат парите за примамки,че и те са много важни ;) :) .
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Колега от сарце ти препорачвам Бъркли Чериуд 2,70 20-40 акция имам такава
много е добра за цена клас и качество лично мое мнение но ти както си решиш
Изображение Изображение
ribata.92
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribata.92 »

Здравейте колеги.Не намерих това,което търсех,а го потърсих усърдно.Затова си взех макара Ryobi Insider 1000Vi и въдица Magic Stick.За въдицата не знам нищо особено,но ми хареса като тегло,акция(8-14гр) и като материал.Сега ще търся плетка.И ако може да споделите опит върху тези два продукта :P
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”