Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

С. Любен или Микрото до Пясъка?
Модератор: sapuna
- bigfish133
- ще става разбирач
С. Любен или Микрото до Пясъка?
Привет , колеги , утре се бях засилил да отскоча до Микрото , но като търсих инфо във форума попаднах на тема , в която се споменава че там е щяло да се провежда състезание в неделя . В последния пост на темата обаче Butnik пише , че то щяло да се проведе , доколкото разбрах на язовира до село Любен. Ако може нека запознатите дадат информация за мястото на състезанието и малко прясно инфо за двата водоема. Предполагам че утре ще има тренировки там.Търсих и в другия форум за това състезание , но там нещо не мога да се оправя. Благодаря предварително!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: С. Любен или Микрото до Пясъка?
Състезанието се организира от ЛРД които държат и двата язовира колкото и да отричат,но по последни данни ще е на Калето тренировките ще са там както и състезанието,но пак казвам не съм сигурен защото ми се струва,че ще са над 100 човека и няма как на Калето да се направят сектори.....

Без риболов няма любов !
- bigfish133
- ще става разбирач
Re: С. Любен или Микрото до Пясъка?
Току що се връщам от микрото. Досега не съм правил толкова слаб риболов на този язовир. Две - три червеноперки и толкова костура. Хранилките не помръднаха цял ден - това не е било никога ! Състезанието ще е на язовира до Любен. Ключ ако може!