Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Коя е тази Дунавска рибка
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
вретенарка
Тая риба ми е страшно позната.Като ходих за риба на срекме на един канал,таз ВРЕТЕНАРКА ми избоде ръцете.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: вретенарка
d1vaka написа:Тая риба ми е страшно позната.Като ходих за риба на срекме на един канал,таз ВРЕТЕНАРКА ми избоде ръцете.
d1vaka написа:Какво е устроиството за таправа на ттърмък?
Продължавай в същия дух и ти обещавам разминаване с форума!!!d1vaka написа:Не знаех че търмъченето е бракониерство.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: вретенарка

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- stoianoff
- научил се да хвърля
Модераторе,
този d1vaka е абсолютен наглец! Не го плаши, ами направо го трий от форума. Как може да се прави на пич пред толкова колеги - говори за срекме, търмъчене и др.подобни. Явно не му е мястото тук!
А рибата си е истинска вретенарка. И аз хванах тази есен такава на р.Искър до Гиген. Дунавските рибари казват за нея, че хванеш ли такава - по-добре си тръгвай, друга риба няма да има.
този d1vaka е абсолютен наглец! Не го плаши, ами направо го трий от форума. Как може да се прави на пич пред толкова колеги - говори за срекме, търмъчене и др.подобни. Явно не му е мястото тук!
А рибата си е истинска вретенарка. И аз хванах тази есен такава на р.Искър до Гиген. Дунавските рибари казват за нея, че хванеш ли такава - по-добре си тръгвай, друга риба няма да има.
Едри!
Re: Коя е тази Дунавска рибка
защо много колеги казват на бялата риба сулка, при нас на дунава сулката е вретенара
Re: Коя е тази Дунавска рибка
и това че като я хванеш не ти върви е вярно