Кой ще идва на палатка на Мириус тая седмица ?

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

adventurebg
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Кой ще идва на палатка на Мириус тая седмица ?

Мнение от adventurebg »

Булти благодаря за съвета да се свържа с гмуркача, пичага е обърна ми внимание :smt023 трябва да почерпя.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
adventurebg
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от adventurebg »

Гмуркач благодаря и на теб :smt023 като идваш към Сл, Бряг обаждай се. :)
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Скорпид
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Скорпид »

3 дена чакам -----ниакой дасе обади докатосъм на работа ----нищо :?: :( само днеска видиях БУЛТИ на носа дасебори с морето дано е имал оспехи :) един колега днес излезе със няколко добри платерини и една котка към 5 кила--- :P Ако планирате нещо за другия месец мога да помогна със инфо - и други неща ------ стига дасе организирате--- :P :P :P :P :?: :idea: :?:Иначе въдичарите хващат доволно сафриди и чернокопи но до обяд следтова е пусто---------
Мера според мера
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...макар и накачулен със доспехи , Булти нямаше успехи :D :D :D ...хич и не съм гонил платерините дето ми показа от кораба , а забих в дълбокото ....а там долу 10 метра видимост - баси кефа :D :D :D ...на една засада долу ме наобградиха голям рояк от малки сини светещи рибки ...невероятна красота...не е истина...за пръв път ми се случва подобно нещо...лежа си и ги гледам и си мисля : аве аз да не съм умрял , пък да не съм разбрал :shock: ....една част от мен завинаги остана там на дъното ...както и този момент ще остане завинаги в мен ...преброих около 7 или 8 - 1 литрови спарита , но сега добрата видимост стана проблем - държаха дистанция около 4 ,5 метра и се оказа , че на тва разстояние стрелата на харпуна ми чувствително "пропада" и е доста бавна ...ако Акулата прави харпуни на лизинг :D , сега е момента :!: , напълно сериозен съм , пиша му тук , щото имам чувството , че не си чете личните :wink: ...най-много ме накефи танца на три спарита на 15 м. дълбочина на една гола плоча - изкочиха от нищото , играеха си като в аквариум и ми фърляха по-едно око :D :D :D , докато ги зяпам можеше и да си остана завинаги там :shock: :D :D :D ...така - пишете ме в групата на дълбоководниците оттук нататък :wink: ...Ихтиандър имаш едно голямо от мен , дето ми подпали чергата на дърти години да си припомням младоста :D :D :D ...сори за спама :drinkers:
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

От началото на сезона ги гледаме и им се радваме :idea: Дето се казва- пред очите ни пораснаха. С момчетата се разбрахме да не ги стреляме- нека се развъждат на воля и дано имаме късмет популацията им да устои и да се разрасне. Наистина е страхотен кеф да наблюдаваш ятата спари, но не по-малко е удоволствието непрекъснато покрай теб да минават ята сафрид, барбун, чернокоп, илария и платерина... Имам чувството,че животът в морето се възражда... :D
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

Скорпи, Булти, в събота към 10 ч минах край мириус - то голямо нашествие беше там , от един бус сваляха двигатели, бутилки, яка офанзифа беше... а и морето ми се видя доста мътно и мъртвак..затова продължихме към Маслен нос там поразгледах малко как е дереджето и моите моми ме заврънкаха да ходим на устието на ропотамо..да ама опряхме на бариерата и момците казват - нататък може ама пеш....ужас, до морето било 3 км. и така остатъка на деня се поклатих на вълните на веселие като все пак успях да цапна 3 платеринки по около 400-500 гр
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

"... С момчетата се разбрахме да не ги стреляме- нека се развъждат на воля и дано имаме късмет популацията им ..."
- не знаех , въх да се бях изтипосал с 5 парчета , наперен и важен на фото ....малий щех да умрем после от срам :oops: :oops: :oops: :D ...Реджеп ..... :D ...присъединявам се към вас .... е може само едно за сайта ...с познавателна цел :D
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Булти, ти внимавай с тези дълбочинни гмуркания,щото някой път ще се заплеснеш и ще забравиш да излезеш..... :D
Майтап няма ама онзи ден ми се случи една случка, само дето не знам за смях ли е, или за уплаха. Лежах си мирно на 5-6м. дълбочина и чаках някоя дърта риба да мине и изведнъж, ей така спонтанно ми дойде непреодолим позив за кихане и докато се усетих, кихнах под водата.Да ама с кихането и въздуха излетя. Добре, че бях на относително плитко и излязох безпроблемно, макар и без въздух. Да ама ако бях на 15-20 м. дълбочина.... :?: :?: :?:
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

"...държаха дистанция около 4 ,5 метра и се оказа , че на тва разстояние стрелата на харпуна ми чувствително "пропада" и е доста бавна ..." - баси тъпака дето съм :evil: :evil: :evil: ...човек не трябва да робува на навиците си :idea: ....с тоя харпун откакто съм го купил съм стрелял само в мътна вода , зареждал съм го само на първата засечка ....и така стрелях и в бистрата вода :D :D :D ...Ватусе прав си - рисковано е , но и тръпката е голяма :wink:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...и все пак на Мириус се състоя една тайна среща ( Тайната вечеря ) :D :

Изображение

...от Скорпи мидите :

Изображение

...от мене бирите :

Изображение

и стана тя една :drinkers: :rolleyes: ...с добри приятели времето изтича неусетно :drinkers:
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

Ето и една снимка на Мириус и от мене, Петьо и Иван почистиха целия раьон :smt023 Изображение
Изображениеима ли комат кучета много
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Браво момчета ! Другите цапат :axe: ние чистим , ама кво да прайм :| ....аве онова барбекю що е с маркуч отгоре :shock: тука има някаквка тайна :wink: :?:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пичове, благородно ви завиждам!
Скорпид
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Скорпид »

Преди 2 часа се върнах от мириос -момчета ако всички чистеха като вас можеби всичко в нашата страна щеше дае по - различно :oops: и рибата щеше дае повече и природата по- чиста :oops: но бай-Ганю си показва магариите навсяка кадето отиде :butthead: гледката там сега е доста грозна макар че сте чистили .Несамо там всички заливчета наоколо са в боклуци и остатаци ----------------------- нищо че се води резерват-------- :oops: Иначе 3 дена времето е мнго0-странно :? доста променливо на носа огромни вълни взалива тихалък -риби предимно сафрид но малко и туктам някой чернокоп :wink:
Мера според мера
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”