НС-6 -19 септември -Ивайловград-Записване !

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: НС-6 -19 септември -Ивайловград-Записване !

Мнение от krokibg »

Ейййййй,ти се събуди бре :mrgreen: Хората забравиха кога се гласуваше,забравиха и спора за правилата а ти чак днес включи :lol: :lol: :lol: Верно има много хлебарки на тази зема Мирче,а за малките хора,те правят нещата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Големите си правят всичко само за тях си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Що се отнася до това че срещата е обречена,просто не мисля !!! Хората които не идват,просто надали го правят заради споровете с правилата.Всички казват че е заради проблеми и безпаричие.Всеки обаче си знае себеси - нали !!! Ако е заради споровете и правилата,много жалко че от дребни неща се искривиха и отидоха в друга посока.И последно,правилата не са задължителни,просто бяха препоръчителни - факт :idea: :idea: :idea:

П.П само да попитам,нещо така,ни в клин ни в ръкав,с това завоалирано писане и споменаванито на моето име в поста ти,да не би да искаш нещо да ми кажеш ??? Ако е така,както аз говоря директно,що невземеш да исплюеш камъчето и да кажеш право куме в очи,какво ти тежи !!! Аз поне така правя и не оставям съмнеие какво и за кой го казвам.Ако греша,сори !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

За спинингисти има ли място там :)? Мисля и аз да опитам да хвана рибка на най-прехваления язовир :)
Ако нещо не се обърка идвам с пловдивската група къде петък вечер и се надявам на инфо за спининг рибки до тогава :)
Наздраве и наслука на тези който вече са там
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Живот и здраве,няколко човека ще потеглим от Пловдив в петък към Ивайловград.Да се надяваме,че ще ни свари добро време.За сега сме аз,maznislav,Fat и Камата евентуално под въпрос.Не се изключва да дойде още някой,но другите вероятно ще решават в последния момент.Успех и приятно пътуване и изкарване на всички,които ще присъстват,а на тези които вече са там - наздраве. :wink: :wink:
TICA FAN
Аватар
Fat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fat »

edit: Тръгваме в петък. Трима - SONY, Maznislav и Fat.
"Щастие за всички, щастие даром!"
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”