Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НС-6 -19 септември -Ивайловград-Записване !
Модератор: sapuna
- krokibg
- учете се от него
Re: НС-6 -19 септември -Ивайловград-Записване !
Ейййййй,ти се събуди бре
Хората забравиха кога се гласуваше,забравиха и спора за правилата а ти чак днес включи
Верно има много хлебарки на тази зема Мирче,а за малките хора,те правят нещата
Големите си правят всичко само за тях си
Що се отнася до това че срещата е обречена,просто не мисля !!! Хората които не идват,просто надали го правят заради споровете с правилата.Всички казват че е заради проблеми и безпаричие.Всеки обаче си знае себеси - нали !!! Ако е заради споровете и правилата,много жалко че от дребни неща се искривиха и отидоха в друга посока.И последно,правилата не са задължителни,просто бяха препоръчителни - факт

П.П само да попитам,нещо така,ни в клин ни в ръкав,с това завоалирано писане и споменаванито на моето име в поста ти,да не би да искаш нещо да ми кажеш ??? Ако е така,както аз говоря директно,що невземеш да исплюеш камъчето и да кажеш право куме в очи,какво ти тежи !!! Аз поне така правя и не оставям съмнеие какво и за кой го казвам.Ако греша,сори !!!

П.П само да попитам,нещо така,ни в клин ни в ръкав,с това завоалирано писане и споменаванито на моето име в поста ти,да не би да искаш нещо да ми кажеш ??? Ако е така,както аз говоря директно,що невземеш да исплюеш камъчето и да кажеш право куме в очи,какво ти тежи !!! Аз поне така правя и не оставям съмнеие какво и за кой го казвам.Ако греша,сори !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За спинингисти има ли място там
? Мисля и аз да опитам да хвана рибка на най-прехваления язовир 
Ако нещо не се обърка идвам с пловдивската група къде петък вечер и се надявам на инфо за спининг рибки до тогава
Наздраве и наслука на тези който вече са там

Ако нещо не се обърка идвам с пловдивската група къде петък вечер и се надявам на инфо за спининг рибки до тогава

Наздраве и наслука на тези който вече са там
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Живот и здраве,няколко човека ще потеглим от Пловдив в петък към Ивайловград.Да се надяваме,че ще ни свари добро време.За сега сме аз,maznislav,Fat и Камата евентуално под въпрос.Не се изключва да дойде още някой,но другите вероятно ще решават в последния момент.Успех и приятно пътуване и изкарване на всички,които ще присъстват,а на тези които вече са там - наздраве.

TICA FAN
edit: Тръгваме в петък. Трима - SONY, Maznislav и Fat.
"Щастие за всички, щастие даром!"