БРАКОНИЕРИ НА КОПРИНКА

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

БРАКОНИЕРИ НА КОПРИНКА

Мнение от горан »

КОГА най-накрая ще се оправи положението по нашите язовири???
Отивам си аз днеска на обяд на Копринка ей така хем да използвам хубавото време,хем и да повлача малко с лодката,пък белким са хване и някоя бяла рибка,ама не.карам си аз около скалите и сам си се заблял на някаде и по едно време усещам че пръта нещо се огъва и тъкмо се зарадвах ,ама мапразно.Воблерчето ми закачено, ама не за устата на някоя риба ами за мрежа.Ама то да беше само една хич даже нямаше да ви занимавам,като се огледах те много.И наи нагло хората са си отбелязали краищата с шишета от дезодоранти които се виждат само по отблизо,успях да преброя 9 по 70-80метра.Още докато си откачам воблера и довтаса един с една лодка.Те хората си разпанали една голяма палатка и си пазят мрежите.Та ако някои органи ги интересува палатката е от източна страна на садките а мрежите са срещу нея на другия бряг малко по посока острова.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

бракониери на Копринка

Мнение от Диканаров »

Колега Горане, има във форума цяла рубрика "бракониери". Пиши ако обичаш там за безобразията мрежарски. Отделно там има и всички телефони на които да се звъни при констатиране на бракониерство. Има и предложение да се зъни на ИАРА и на МВР едновременно, панеже всички обаждания в МВР се регистрират автоматично.
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

сори!!! че сам обаркал рубриката но бях много ядосан.утре сигурно пак ще ходя и ако са там ще звъня навсякаде
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

:smt093 звънете хора, звънете :smt093
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”