Съвет за въдица

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
misho777777
новобранец
новобранец

Съвет за въдица

Мнение от misho777777 »

колеги моля за съвет http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6183 или http://www.tomaxshop.com/catalog/produc ... cts_id=554 или globe new hunter Благодаря предварително
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Съвет за въдица

Мнение от eminem94 »

Колега,от тези двата,който си дал като вариянти,аз бих избрал на Fill Star... идва и по-лек от друия .
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Мани ги тея New Hunteri като вафла в рацете на малко дете са при най-малкото невнимание и може да стане на трески виждал съм с очите си как такъв на 3 риболова се чупи от скобар в порядъка на 300-400 гр в стремежа си да я направят по лека са забравили малко качеството :wink:
И аз като еминем бих ти препоръчал Fil Star- ката за мен е най-добрия вариант.
Изображение
Без риболов няма любов !
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

ExTaZzY написа:Мани ги тея New Hunteri ...
Имам и ползвам шестица от тая марка и е мн здрава :arrow: ..шарко 3 кила не моьа да я строши :wink:
dimi6o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dimi6o »

Алоха :) Препоръчайте зарганска въдичка до 60-70 леФФчета
Боклука кефи ли те?Щото мене НЕ.....
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Не мога да разбера как ги чупите тия "New Hunter-В". Имам 5-ца и 6-ца и двете пробвани с 0,16мм влакно. Ем нямат чупене - влакното се къса, при това пръчките са в работно положение, е не наведени напред. Просто си направих експеримент. Да не говорим за 7-цата. Имах такава за един риболов само. Е пък т'ва к'ва сопа е...0,17 - 0,18мм влакно, пръчката я държах с двете ръце, щ'ото рибата искаше да ми я вземе.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

И аз не разбирам критиката :?: -имам "Глоуб Ню Хънтър",къса сглобка,3,30 м в работно състояние,през такива терени я влача :ANAL: :ANAL: ,дето "Рамбо"ши са разреве кат холивудска ученичка,и колкото пъстърва ,мряна и кефалища съм изловил с тая пръчка,дай боже всекиму :shock: .Може би,щот не й бера никва грижа,нали е ефтинджос /не като наличното отделение "Тика" и "Колмик"/,напук пръчката продължава да е неотделима част от най-адреналиновия тип риболовен излет "през шуштаците връз кестермето" :) :)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”