Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

И пак Марица
И пак Марица
Днес майката и бащата решиха да идат на Марица,отново на 6-ти километър.Малко над моста,като целта бяха мрените и ако излезе някоя щука на тапа.На свечеряване бащата мръднал под моста.На воблерче Салмо (с разцветка на слънчева риба) е дръпнал един распер 1.4 кг - 49 см.Естествено са поначесали крастата и с някоя друга мряна.Като на това място излизат добри екземпляри - до 30 см.
Снимка имам,но за съжаление,тъй като родителите ми не са много на ТИ с техниката са от вкъщи и предпочитам да не ги качвам
.
Снимка имам,но за съжаление,тъй като родителите ми не са много на ТИ с техниката са от вкъщи и предпочитам да не ги качвам

- Don4o_62
- учете се от него
Re: И пак Марица
Искаме да видим рибата,не вашти 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- сериозен играч
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А па на мене това ми звучи като някакав еротикон ама расказан с риболовни термини. Извинявам се на ribata.92но просто така ми звучиribata.92 написа:Днес майката и бащата решиха да идат на Марица,отново на 6-ти километър.Малко над моста,като целта бяха мрените и ако излезе някоя щука на тапа.На свечеряване бащата мръднал под моста.На воблерче Салмо (с разцветка на слънчева риба) е дръпнал един распер 1.4 кг - 49 см.Естествено са поначесали крастата и с някоя друга мряна.Като на това място излизат добри екземпляри - до 30 см.
Снимка имам,но за съжаление,тъй като родителите ми не са много на ТИ с техниката са от вкъщи и предпочитам да не ги качвам.

Хаха.Снимка на рибата мога да покажа,но е от вкъщи.А във форума не се толерира много снимки от бани и т.н.
Важен е риболова,снимки следващия пътribata.92 написа:Хаха.Снимка на рибата мога да покажа,но е от вкъщи.А във форума не се толерира много снимки от бани и т.н.